Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου για την ματαίωση του debate

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του δημοτικού συνδυασμού "ο πολίτης στο κέντρο", με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες.
Είπαμε ότι θα σας κοιτάξουμε στα μάτια, θα σεβαστούμε τους συμπολίτες μας και θα είμαστε αυτοί που με τις ιδέες και τις προτάσεις μας, θα δώσουμε μαζί τον αγώνα για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Η καθημερινή μας επαφή και στα 4 σημεία του Δήμου Θηβαίων, έχει σκοπό την ενημέρωση - όχι μόνο τώρα, αλλά πολύ καιρό πριν - και η ανταπόκριση σας, δείχνει την αποδοχή του προγράμματος και των θέσεων μας.
 Δεν αρνηθήκαμε ποτέ τον διάλογο και την συζήτηση, ούτε φοβηθήκαμε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε πρόταση για να αναπτύξουμε το πρόγραμμα μας, αρκεί αυτό να γίνει σε πνεύμα σεβασμού με κατοχυρωμένες και διαφανείς διαδικασίες.
 Πρόσφατα ο επικεφαλής μας Γρηγόρης Παπαβασιλείου, συμμετείχε στο debate που διοργάνωσε το STAR Κεντρικής Ελλάδας μεταξύ των 4 υποψηφίων Δημάρχων, με ιδιαίτερη χαρά, γιατί μας ενδιαφέρει οι συμπολίτες μας να γνωρίσουν τις θέσεις μας για τα προβλήματα που τους απασχολούν, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα από την προγραμματισμένη εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου.
 Σχετικά με δημοσιεύματα περί άρνησης μας να συμμετέχουμε σε πρόταση φορέα για την διεξαγωγή debate δηλώνουμε τα εξής: Αποδεχθήκαμε την πρόταση (η απάντηση μας σε σχετικό e-mail) με την προϋπόθεση να είναι κάτι οργανωμένο, που να έχει την συμμετοχή και υποστήριξη από φορείς και συλλογικότητες με αναγνωρισμένο κύρος και διαχρονική προσφορά στον τόπο μας, με κάλυψη από ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα και με αναγνωρισμένους εκπροσώπους του τύπου που θα συντόνιζαν την όλη διαδικασία.
Καμμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έγινε αποδεκτή.
Οφείλουν να μάθουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, ότι οι προχειρότητες δεν είναι στα χαρακτηριστικά του δικού μας δημοτικού συνδυασμού και της επόμενης δημοτικής αρχής.
"Ο πολίτης στο κέντρο" έρχεται να αλλάξει και τις λάθος νοοτροπίες όσων ψάχνουν να βρούν ρόλο, χρησιμοποιώντας την δεδομένη διάθεση μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας.
Εμείς δεν θα συρθούμε σε τελεσίγραφα και επικοινωνιακές φωτοβολίδες ούτε θα τους ακολουθήσουμε σε συκοφαντικές δηλώσεις.
Δυστυχώς με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το θέμα, δεν διέψευσαν καμμία από τις υποψίες που είχαμε .
Η ενημέρωση των συμπολιτών μας, η διαφάνεια και η ξεκάθαρες θέσεις μας, θα έχουν συνέχεια και μετά τις εκλογές.
Γιατί ο δικός μας σκοπός δεν είναι οι εφήμερες εντυπώσεις, αλλά το πώς, στο Δήμο Θηβαίων και στους συμπολίτες μας, θα γεννηθεί ξανά η ελπίδα και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος για να ξεφύγει από την μιζέρια και την μετριότητα.
Όχι πάλι τα ίδια, από τους ίδιους.
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες, από κάθε σημείο του Δήμου μας.

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget