Εμπορικός Σύλλογος Θήβας - συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου

Ο Πρόεδρος και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ενημερώνουν ότι την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου .

Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την άριστη συνεργασία ,την στήριξη και την επικοινωνία που είχε όλα αυτά τα χρόνια από τον Σύλλογο μας και εξήρε την ενεργή συμμετοχή μας τόσο σε θέματα που αφορούν το εμπόριο γενικότερα όσο και στα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη Πόλη των Θηβών και του πολίτες της.
Συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Πόλη μας με ιδιαίτερη έμφαση το πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» όπου ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι είναι στο στάδιο της προέγκρισης ένα πρόγραμμα που έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση της αγοράς της πόλης μας με δράσεις :
 Ανάδειξη ταυτότητας προβολής & προώθησης της εμπορικής περιοχής
 Αισθητικές παρεμβάσεις
 Εγκατάσταση έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας
 Οργάνωση εκδηλώσεων
 Ευρύτερη αναβάθμιση Δημοτικού Χώρου
 Τέλος η Διοίκηση του Εμπορικού Σύλλογο θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κο Νικολάου και τους συνεργάτες του για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και για την ορθή οικονομική διαχείριση που έδειξαν προς του συναδέλφους μας εμπόρους και επαγγελματίες.

ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget