Με τη Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης ο Θωμάς Κιούσης

Φίλες και φίλοι
Στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Θηβαίων συμμετέχω και εγώ στην κοινή προσπάθεια που διαμορφώθηκε με τη συνεργασία των παρατάξεων «Δημοτική Συνεργασία» και «Ώρα Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Τραμπάκουλο.
Στην κοινή ανακοίνωση τονίστηκε ότι «η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας αυτόνομης προσπάθειας, απαλλαγμένης από πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες και δεσμεύσεις», που αποτελεί μεταξύ άλλων απαραίτητη προϋπόθεση για να εστιάσουμε αποκλειστικά στα προβλήματα του δήμου, στις προσδοκίες και στις ανάγκες των πολιτών.
Η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι που κερδίζεται αυτοδίκαια. Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και επιβεβαίωση. Στα πέντε σχεδόν χρόνια που πέρασαν προσπαθήσαμε με επιμονή, με προτάσεις, με επιχειρήματα, να συμβάλουμε θετικά και με εποικοδομητικό τρόπο για να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα θέματα –μικρά και μεγάλα- που απασχολούν τους πολίτες στο δήμο μας και με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον.
Τηρήσαμε ενεργητική στάση στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνον, με καθαρές θέσεις χωρίς να κρυφτούμε πίσω από κανένα «δύσκολο» θέμα.
Τώρα βρισκόμαστε πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Τα προβλήματα δυστυχώς διογκώθηκαν, όπως και η δυσαρέσκεια μεγάλης μερίδας πολιτών. Έγινε ακόμα μεγαλύτερη και επιτακτική η ανάγκη να δοθούν με εξωστρέφεια πραγματικά ρηξικέλευθες, καινοτόμες απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας, της ασφάλειας και δημόσιας υγείας, της διαχείρισης, της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της εστίασης στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός.
Να στηριχθεί και να αναπτυχθεί όλος ο δήμος, κέντρο και περιφέρεια, τα χωρία μας, όπου οι πολίτες νιώθουν έντονα - και δικαίως -, το αίσθημα της αδιαφορίας και εγκατάλειψης.
Στο χέρι μας είναι και πιστεύουμε ότι με θέληση, με γνώση, με σχέδιο και τη δύναμη της ομάδας θα τα καταφέρουμε.
Η ελπίδα, η πεποίθηση, το όνειρο δημιουργούν το όραμα.
Εμείς κρατάμε ζωντανό το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας.
Γιατί μας αξίζει.
Γι’ αυτό ζητάμε και ζητώ την εμπιστοσύνη σας.
Με τιμή
Θωμάς Κιούσης

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget