Eκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας για τους αθλητές και τους γονείς τους

Tο τμήμα τοξοβολίας του Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας οργάνωσε την Κυριακή 19 Απριλίου 2019 εκδήλωση για τους αθλητές και τους γονείς τους.
 Η μέρα ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του Συλλόγου μας που μας τιμούν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια και μας χαρίζουν έντονες αθλητικές συγκινήσεις!
Την εκδήλωση άνοιξε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Σπύρο Ακριβάκη να ευχαριστεί όλους τους  παρευρισκόμενους  για την στήριξή τους στον Σύλλογο. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν σε όλους τους μικρούς και μεγάλους τοξοβόλους μας αναμνηστικά δώρα, με τον λογότυπο του σωματείου ,απαραίτητα  για τον εξοπλισμό τους.
Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Καχριμάνης Τεχνικός σύμβουλος της Ε. Ο. Τοξοβολίας, Επιστημονικός συνεργάτης στην εταιρεία Performance 22 Lab, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, τέως Προπονητής – γυμναστής Εθνικών Ομάδων Ε.Π.Ο.  ο οποίος στην ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση του με θέμα << Η αξία των εργομετρικών τεστ και του γονιδιακού ελέγχου στην απόδοση και επίδοση των αθλητών >>, κέντρισε το ενδιαφέρον γονέων και αθλητών.
Ήταν μια παρουσίαση που μας έκανε όλους να αναλογιστούν πόσο σημαντικά είναι να γνωρίζεις τα γενετικά χαρακτηριστικά κάθε αθλητή για ένα στοχευμένο και λεπτομερές προπονητικό πρόγραμμα!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Κων\νος Χαρέμης , διευθυντής του ΕΠΑΛ Θήβας, του σχολικού συγκροτήματος  που παραχωρεί τους χώρους του εδώ και 7 χρόνια για την προπόνηση των αθλητών του συλλόγου και τόνισε την αξία ενός σχολείου ανοικτού στην κοινωνία.
Την σκυτάλη πήρε η διασκέδαση το φαγητό και ο χορός που κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές Μπαλιάμης Νίκος, Χριστοδούλου Βασίλης ευχαριστούν  όλους τους παρευρισκόμενους καθώς η παρουσία τους γέμισε με αισιοδοξία και κουράγιο να συνεχίσουν το έργο τους με ακόμη μεγαλύτερη θέληση για προσφορά.

τμήμα τοξοβολίας του Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget