ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Θήβας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας είχε συνάντηση κλιμάκιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ».
Κοινή διαπίστωση των δύο μερών είναι η αναγκαιότητα να στελεχωθεί το νοσοκομείο με ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό.
Αυτό θα συντελέσει στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του. Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή και τη στήριξη του Δήμου μας στην καλή λειτουργία της δομής προτάθηκε ο καθαρισμός των χόρτων στον δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο, η καλύτερη και πιο γρήγορη αντιμετώπιση των αδέσποτων, ο καθαρισμός του δρόμου σε περίπτωση χιονόπτωσης ώστε προσωπικό και ασθενείς να μπορούν να έχουν πρόσβαση, η τακτική και προγραμματισμένη αστική συγκοινωνία που συνδέει την πόλη με το νοσοκομείο.
Επίσης, αναφέρθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των Ρομά, μεταναστών και φυλακισμένων που αυξάνουν τον φόρτο εργασίας τις απογευματινές και τις βραδινές, κυρίως, βάρδιες όταν το προσωπικό του τμήματος επειγόντων περιστατικών είναι λιγοστό και σε χώρους ακατάλληλους.
Από την πλευρά μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα αιτήματά των εργαζομένων θα προωθηθούν και θα γίνει προσπάθεια για πρόσληψη επιπλέον προσωπικού, λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ στον γειτονικό χώρο, λειτουργία τμήματος αιμοδοσίας με στόχο να εκλείψει παντελώς η πιθανότητα του κλεισίματος του νοσοκομείου που για χρόνια υπήρχε ως απειλή σε εργαζόμενους και πολίτες του Δήμου Θηβαίων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget