Κώστας Βενιζέλος : γατι συμμετέχω στον συνδυασμό “Δημοτική Συνεργασία”

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
 Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές συμμετέχω στον συνδυασμό “Δημοτική Συνεργασία” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Τραμπάκουλο.Μετά από ώριμη σκέψη και συνομιλίες καταλήξαμε ότι αυτό είναι το σωστό προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών για να φτάσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
 Έβαλα στην άκρη τις προσωπικές μου φιλοδοξίες έχοντας την απόλυτη βεβαιότητα ότι η συνεργασία μας είναι απαλλαγμένη απο μικροκομματικά, ιδεολογικά και προσωπικά συμφέροντα. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί αλλά επαγγελματίες πολίτες.
 Κάναμε την Συνεργασία πράξη βλέποντας ότι μέρα με την ημέρα η Θήβα και οι Δημοτικές μας Ενότητες αντιμετωπίζονται με προχειρότητα έλλειψη οργάνωσης. Βασική μας προτεραιότητα είναι η βαθιά προσήλωσή μας στην ανάγκη να δώσουμε τη Δύναμη Προοπτικής που τόσο έχουμε ανάγκη. Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από νέους και ικανούς συνδημότες μας με καινοτόμες ιδέες, τεχνοκράτες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν πρωτίστως οράματα, όρεξη για δουλειά με υλοποιήσιμα σχέδια. Έχουμε τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες μα πάνω από όλα την αγάπη για τον τόπο μας και στόχο την αποτελεσματικότητα.
 Έχω την εμπειρία. Η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν αποδοτική και πάντα με θέσεις και προτάσεις αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω όλα τα θέματα που αφορούσαν και αφορούν τον τόπο μας. Υπήρχαν και θέματα που σταθήκαμε δίπλα στο πολίτη του Δήμου μας και συμφωνήσαμε αναγκαστικά με τη δημοτική αρχή, που πάρα πολλές φορές έφερε το Δήμο μας σε αδιέξοδα.
 Καιρός λοιπόν όλοι μαζί για πράξεις και αλλαγή της πορείας του Δήμου προς το καλύτερο.
 Είμαι σίγουρος ότι με την δική σας εμπιστοσύνη το όραμα μας για έναν Δήμο ενεργό, δραστήριο και αποτελεσματικό θα γίνει πράξη.

Κώστας Βενιζέλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget