6oς Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός, με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία

 “Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος, στηρίζοντας το νεανικό επιχειρείν, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των μαθητών μας”.
 Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς & με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης συνδιοργάνωσαν και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία τον 6o Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία.
 Από το 2011 μέχρι σήμερα πάνω από 400 μαθητές συμμετείχαν με εργασίες, αρκετοί από αυτούς διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν και έλαβαν αναγνώριση για τον κόπο τους. Φέτος είναι η 6η χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τα παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο με έξυπνες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια με φαντασία. Βάλαμε τα παιδιά μας να συνεργαστούν και να μας παρουσιάσουν τις ευρηματικές τους ιδέες.
 Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την περίοδο 2018 – 2019, 31 επιχειρηματικά σχέδια από όλη τη Στερεά κατατέθηκαν από τους μαθητές των Λυκείων και της Γ’ Γυμνασίου.
 Με σκοπό να επιβραβεύσουμε τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση απονομής των βραβείων την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 & ώρα 17:30 στη Λαμία, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.
 Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο διεθνούς κύρους brand strategist Peter Economides, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.
 Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

επιχειρηματικότητα & την καινοτομία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget