ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΗΒΑΪΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

Στις 26 Μαρτίου έγινε συνάντηση του Βουλευτή Βοιωτίας Νίκου Θηβαίου, του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Θηβαίων Τραμπάκουλου Ηλία και του πρώην Αντιδημάρχου Θηβαίων Σπύρου Ακριβάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Γιάννη Μπενίση.
 Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» Τραμπάκουλου Ηλία προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το πρόβλημα του ποτίσματος του θηβαϊκού κάμπου (Θήβα, Μουρίκι, Ύπατο, Ελεώνας). Ζητήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα άρδευσης από την Υλίκη γεγονός που θα δώσει ανάσα στους αγρότες της περιοχής μιας και θα μειώσει καταλυτικά το κόστος παραγωγής.
 Ζητήθηκε να γίνει τεχνική μελέτη από την ΕΥΔΑΠ και να συναφθεί σχετική προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Θηβαίων. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα αντιμετωπιστεί θετικά το αίτημα και ότι θα εξεταστεί άμεσα από την ΕΥΔΑΠ.
 Επειδή θεωρούμε το ζήτημα της άρδευσης του θηβαϊκού κάμπου μείζον, θα το παρακολουθούμε στενά και θα πιέσουμε- όσο χρειαστεί- με στόχο ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των αγροτών να έχει θετική έκβαση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget