Ανακοίνωση του Σωματείου ΑΠΚΟ-ΜΟΡΝΟΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Από τις 13 Φεβρουαρίου 2019 είμαστε σε καθημερινές κινητοποιήσεις. Αιτία των κινητοποιήσεων στάθηκε η αδιαλλαξία της εταιρείας για να κατανοήσει τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.
Δυστυχώς παρά την προσπάθεια όλων μας η εταιρεία με μπροστάρη το Γενικό Διευθυντή κ. Σηφάκη, αρνήθηκε να μπει σε ουσιαστικό διάλογο, αρνήθηκε να δει την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Την ίδια κατεύθυνση ακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Φιλίππου που το Σωματείο μας δεν τον έχει συναντήσει ούτε μία φορά. Ο κ. Φιλίππου όπως φαίνεται δεν θέλει να συνομιλεί με εργάτες, δεν θέλει να συνομιλεί με το ανθρώπινο δυναμικό που καθημερινά μοχθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες για την κερδοφορία του ίδιου.
 Σεβαστή η επιλογή σας κ. Φιλίππου να θέλετε να αποφεύγετε να ακούσετε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων τα πραγματικά προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου και τις ανθρώπινες ανάγκες τους.
 Βλέπετε εσείς ανήκετε σε άλλη κατηγορία μακριά από την πραγματικότητα του κάθε εργάτη.
Είναι φανερό ότι ο κ. Σηφάκης λειτουργεί με άνωθεν εντολές.
 Με απαράδεκτες ενέργειες προσπαθεί να οργανώσει απεργοσπαστικό μηχανισμό για να δημιουργήσει διχόνοιες και έχθρες μεταξύ των εργαζομένων.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
 Ο κ. Φιλίππου και ο κ. Σηφάκης είναι πασηφανές ότι έχουν επιλέξει το δρόμο της αδιαλλαξίας και όχι το δρόμο του διαλόγου και της σύνεσης.
Είναι βέβαιο ότι ο αγώνας μας τους έδειξε ότι είμαστε ενωμένοι όταν για 22 ημέρες όλοι μαζί στηρίξαμε τον απεργιακό μας αγώνα.
Όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αγώνας μας δεν πήγε χαμένος, όλοι μαζί δώσαμε ένα μήνυμα προς την εργοδοσία ότι δεν υπάρχει έδαφος για να εφαρμοστούν και άλλα αρνητικά σχέδια εις βάρος των εργαζομένων της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ.
 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
Ως Σωματείο αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις με την μορφή της απεργίας και θα ενημερωθείτε όλοι στη Γενική μας Συνέλευση για τους λόγους αναστολής και τις περεταίρω ενέργειές μας.
Άλλωστε η Γενική Συνέλευση είναι το κυρίαρχο όργανο του Σωματείου μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΚΟ-ΜΟΡΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget