Επίσκεψη υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα o υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, Κώστας Καπλάνης, Νίκος Τζουβάρας, Θανάσης Φορτώσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ Σωτήρης Καρβούνης.
 Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αναγνωστάκη, αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα η κ. Πούλου τόνισε την ανάγκη ιεράρχησης των προβλημάτων όλων των Δήμων, την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή έργων και προγραμματικών συμβάσεων , ούτως ώστε να προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς η υλοποίησή τους.
 Ο κ. Αναγνωστάκης αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο, μίλησε από την πλευρά του για μία αναβαθμισμένη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία θα αποκλείεται η προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων Δήμων, θα αμβλυνθούν οι περιφερειακές ανισότητες και θα ενισχυθεί η περιφερειακή συνείδηση.
 Κλείνοντας ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να έχουν μία άψογη συνεργασία στο μέλλον.

Επίσκεψη Δημήτρη Αναγνωστάκη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget