KKE K.O ΘΗΒΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ζευγάρι αγωνιστών στο σπίτι του στα Βάγια Βοιωτίας από ομάδα νεαρών, το βράδυ της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου. Δρώντας στο σκοτάδι, τα «άγνωστα» φασιστοειδή πέταξαν αυγά στο σπίτι, φώναξαν ναζιστικά συνθήματα και έφυγαν τρέχοντας στο σκοτάδι.
 Η στοχοποίηση του αντρόγυνου συνδέεται αντικειμενικά με τη δράση που είχε αναπτύξει μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα, την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, το γονεϊκό κίνημα και την τοπική Διοίκηση.
 Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο στόχος των φασιστών, εκείνων που καθοδήγησαν την επίθεση, είναι όσοι αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Ότι τα κάθε λογής ναζιστικά μορφώματα, όπως η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της χρυσής αυγής, λειτουργούν σαν το μαντρόσκυλο του συστήματος.
 Η συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδέεται και με απειλές ενάντια σε εκπαιδευτικούς του χωριού με αφορμή την αποτυχημένη απόπειρά τους να στήσουν «κατάληψη για τη Μακεδονία». Με πρόσχημα το λεγόμενο μακεδονικό ζήτημα, φασιστικοί πολιτικοί κύκλοι προσπαθούν να ψαρέψουν στα θολά νερά μέσα στη νεολαία. Στο δια ταύτα, δε βγάζουν άχνα για την ουσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλαδή το σχεδιασμό του ΝΑΤΟ και της ΕΕ να αυξήσουν την επιρροή τους στα Βαλκάνια παραγκωνίζοντας άλλες δυνάμεις και μετατρέποντας την περιοχή σε μπαρουταποθήκη.
 Η συγκεκριμένη επίθεση όχι μόνο δε φοβίζει κανέναν αγωνιστή, αλλά μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, για να γίνουμε πιο ικανοί στην πάλη ενάντια στο φασισμό και το σάπιο σύστημα που τον τρέφει.
 Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής όχι μόνο να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά και να απομονώσουν εκείνους τους κύκλους που την καλύπτουν και την καθοδηγούν.
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ
 ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget