ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΣΑΛΤΑΣ - ΣΤIΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΌΤΗΤΆ ΘΊΣΒΗΣ ( ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΙΣΒΗ )

Αγαπητέ-Αγαπητή Συγχωριανοί. Το μικρό χωριό της Θίσβης έχει βαθιές χαρακιές του παρελθόντος. Από τις καταστροφές των κατακτητών, την φτώχεια και την ανέχεια, που οδήγησε εκατοντάδες, Θίσβιους στην αγκαλιά της ξενιτιάς.
Τα τελευταία χρόνια στέκομαι δίπλα σε αυτούς τους λιγοστούς ανθρώπους που απομείναμε , κάθε ώρα και κάθε μέρα όλο τον χρόνο πιθανόν με τα λάθη της παραλείψεις μου αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον και καθημερινό αγώνα για τον συγχωριανό την συχωριανή και τον τόπο μας . Οι λιγοστοί κάτοικοι με τα ροζιασμένα χέρια που έχουμε απομείνει, δίνουμε καθημερινά μάχη επιβίωσης κρατάμε πραγματικά μετερίζια . Ούτε βαριά πτυχία έχουμε ούτε βαρύγδουπους τίτλους κουβαλάμε . Δεν ζούμε εκ του Ασφαλούς. Εγώ και όσοι ασχολούμαστε με αυτά, Μικροί Η Μεγάλη πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις των συμπολιτών μας. Να αναγνωρίζουμε λάθη Η παραλείψεις μας και να πράττουμε προς το συμφέρον τον Συγχωριανών μας. Στόχος η πρόοδος και η ανάπτυξη του χωριού. Οδηγός μου Η Κοινωνία της ΘΊΣΒΗΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΣΑΛΤΑΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget