Με τη σφραγίδα της Βουλής το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Θήβα

Μετά την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας από τη Βουλή των Ελλήνων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποκτά δυναμική ακαδημαϊκή παρουσία στο νομό Βοιωτίας, με την ίδρυση νέου Τμήματος «Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού». Το Τμήμα με έδρα τη Θήβα θα είναι πενταετούς φοίτησης και θα εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο σπουδών για τους φοιτητές, αλλά και ευκαιρίες για την αναπτυξιακή προοπτική όλου τον νομού Βοιωτίας. 

Παράλληλα, μετά από εκτενή διάλογο με τις Πρυτανικές Αρχές, ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω αξιοποίηση δημόσιων εκτάσεων και ακινήτων του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας. Η δεδομένη επιστημονική και ακαδημαϊκή επάρκεια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών μας δίνει το δικαίωμα να σχεδιάζουμε μαζί την ακαδημαϊκή ανάπτυξη του νομού σε Αλίαρτο και Λιβαδειά. 
Η παραγωγική ανασυγκρότηση της Κωπαΐδας, αλλά και της Βοιωτίας συνολικά, πρέπει και μπορεί πλέον να έχει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών φυσικό σύμμαχο και επιστημονικό συνεργάτη, σε μια περιοχή δυναμικής ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget