συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θήβα

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών δράσεων, συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για κατοχή ναρκωτικών.Κατασχέθηκαν (106) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
 Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών δράσεων, που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθη ένας 37χρονος ημεδαπός, προχθές (26-11-2018) το βράδυ σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας (σε σημείο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης).
 Συγκεκριμένα, ο εντοπισμός του οχήματος που οδηγούσε ο 37χρονος και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.
 Ειδικότερα, μετά από διενέργεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (106) γραμμαρίων.
 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
 Συνελήφθη ημεδαπή στη Θήβα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών.
 Συνελήφθη, προχθές (26-11-2018) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 29χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε η από 19-11-2018 Απόφαση του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget