Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 28 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 28 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
 1) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτεινόμενης από τη Δημοτική Αρχή θέσης για τη μετεγκατάσταση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.
 2) Έγκριση για την ανάκληση της υπ’αριθ. 80/12-3-2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιπλέον επιχορήγηση της ΔΗΚΕΘ με το ποσό των 100.000€ για το έτος 2018. (θέμα από αναβολή).
 3) 6η Τροποποίηση Προγράμματος επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018 (θέμα από αναβολή).
 4) 10η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 (θέμα από αναβολή).
 5) Έγκριση για τη διοργάνωση εκδήλωσης βράβευσης επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Θηβαίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
 6) Έγκριση για την απευθείας αγορά ακινήτου, εμβαδού 305τ.μ. συνιδιοκτησίας Ασημένιας, Μαγδαληνής και Ευαγγελίας Ανδριανού, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Αγ.Θεόδωροι της πόλης των Θηβών, στην προέκταση του Ο.Τ. 74 και επί της διασταυρώσεως των οδών Αυλίδας και Σιμίου.(πλειοψηφία 2/3 των μελών του Δ.Σ.)
 7) Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 272/2017 Α.Δ.Σ. περί έγκρισης κανονισμού πεζοδρόμου οδού Επαμεινώνδα και των καθέτων αυτού δρόμων, όπως ισχύει μετά την 62/2018 Α.Δ.Σ. με τη χωροθέτηση θέσεων ολιγόλεπτης στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των σε αυτόν και στους κάθετους αυτού δρόμους φαρμακείων, με την προσθήκη μιας επιπλέον θέσης ολιγόλεπτης στάθμευσης οχημάτων στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Αντιγόνης για την εξυπηρέτηση των φαρμακείων που βρίσκονται επί του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα (Σχετ. η υπ’ αριθ. 57/2018 Απόφαση Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία).
 8) Έγκριση για τον ορισμό δημοτικού συμβούλου για τη συγκρότηση εκτιμητικής επιτροπής για την απευθείας αγορά ακινήτου εμβαδού 226,714τ.μ. ιδιοκτησίας Γεωργίας συζ. Αγγέλου Οικονόμου, που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους, στη Θήβα.
 9) Έγκριση για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 1,18τ.μ. που παρεμβάλλεται μεταξύ της οδού Ηρακλέους στη Θήβα, Ο.Τ. 279-281 και ακινήτου ιδιοκτησίας Δημητρίου Φουστέρη και Ευσταθίας Μπόβαλη, στην ιδιοκτησία των τελευταίων (Σχετ. η υπ’αρθ. 58/2018 απόφαση της Επ.Π.Ζ.).
 10) Έγκριση για την υποβολή αιτήματος στην Εταιρεία Ακινήτων Α.Ε. για την παραχώρηση της χρήσης αγροτεμαχίου (κτήμα ΒΑΖΕΝ) εκτάσεως 22στρεμ. περίπου, το οποίο βρίσκεται στο Πυρί Θηβών και στην ειδικότερη θέση «Παπαγιάννη» ή «Τρεις Γέφυρες».
 11) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης απέναντι από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Γιαννακού, μετά από αίτηση του κ. Αν.Παπασωτηρίου (σχετ. : η υπ’ αριθ. 61/2018 απόφαση της Επ.Π.Ζ.)(θέμα από αναβολή).
 12) Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Αναπαύσεως 2 στη Θήβα έμπροσθεν από σχολή οδηγών (Σχετ. η υπ’ αριθ. 62/2018 απόφαση της Επ.Π.Ζ.).
 13) Λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάθμευσης έμπροσθεν οικίας στις Εργατικές Κατοικίες Θήβα ΙΙΙ Στ.13 στο Τάχι μετά από την υπ’ αριθ. 7600/2018 αίτηση του κ. Νικ.Τουρίκη (σχετ. η υπ’ αριθ. 67/2018 απόφαση της Επ.Π.Ζ.).
 14) Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 148/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων με την οποία εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δ.Θηβαίων στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Πρόσκληση ΙΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο : «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των Δήμων της Χώρας», ως προς την κατανομή των φωτιστικών ανά παιδική χαρά, προκειμένου να εξασφαλισθεί ο άρτιος και επαρκής φωτισμός όλων των παιδικών χαρών που συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη.
 15) Έγκριση μελέτης και επιλογή του τρόπου ανάθεσης για το έργο : «Επισκευή –Συντήρηση Σχολικού κτιρίου 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Θήβας».
 16) Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : “Βελτίωση πρόσβασης σε αγροτικές οδούς της ΔΕ Θήβας” στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV με τίτλο "Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις" του Άξονα Προτεραιότητας "Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας" του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών.
 17) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».
 18) Έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης για το έργο : «Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης οικισμών Αλυκής και Αγ.Νικολάου ΔΕ Θίσβης".
 19) Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης οικισμών Αλυκής και Αγίου Νικολάου» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» της Πρόσκλησης Ι με τίτλο : «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών.
 20) Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Κατασκευή Παιδικής Χαράς Πλατείας Δήμου Θηβαίων».
 21) Αποδοχή ποσού 30.676,05 € από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα 04/09/2018 έως και 01/11/2018» (χρημ. Εντολή 7013/18).

σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget