Συνελήφθησαν δυο άτομα στην περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν από ειδική κρύπτη οχήματος, (14) ισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών από οικία «καβάτζα», σε περιοχή των Αθηνών.Συνελήφθησαν, χθες (04-10-2018) το βράδυ στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 27χρονος αλλοδαπός και μία 22χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός ειδική κρύπτης, κάτω από το ταμπλό του οχήματος και κατασχέθηκαν (14) νάιλον ισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (13,2) γραμμαρίων.
 Από τους αστυνομικούς επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ από οικία «καβάτζα» που διατηρούσαν οι δράστες σε περιοχή των Αθηνών, κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους (77) γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (735) γραμμαρίων.
 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget