ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ : Πρόγραμμα αγώνων του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας ενημερώνει για το πρόγραμμα του 36ου Μαραθώνιου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
 • Πληροφορίες Διαδρομής - Αγώνας Δρόμου 10χλμ
1. Ώρα εκκίνησης: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 08:35πμ
2. Η όδευση της διαδρομή είναι η ακόλουθη: Λεωφ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Χαρ. Τρικούπη, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Βασ. Σοφίας, Φιδιππείδου, αριστερά Μεσογείων μέχρι Σχολή Αστυνομίας, αναστροφή (στο φανάρι της Σχολής Αστυνομίας), Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, αριστερά Μεσογείων, Βασ. Σοφίας (μπροστά από το Hilton), Ηρώδου Αττικού, είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου στην αριστερή πλευρά.
3. Blocks Εκκίνησης: Το αργότερο 15 λεπτά πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες εκκίνησης.
4. Ο αγώνας ολοκληρώνεται στις 10.20, συνυπολογίζοντας τη χρονοκαθυστέρηση των εκκινήσεων.
 • Πληροφορίες Διαδρομής - Αγώνας Δρόμου 5χλμ
1. Ώρα εκκίνησης: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 07:45πμ
2. Η όδευση της διαδρομή είναι η ακόλουθη: Λεωφ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Ρήγα Φεραίου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Βασ. Σοφίας, αναστροφή επί της Βασ. Σοφίας - διασταύρωση ΝΙΜΙΤΣ, Βασ. Σοφίας (μπροστά από το Hilton), Ηρώδου Αττικού, είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου στην αριστερή πλευρά
3. Blocks Εκκίνησης: Το αργότερο 15 λεπτά πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες εκκίνησης.
4. Ο αγώνας ολοκληρώνεται στις 09:15πμ, συνυπολογίζοντας τη χρονοκαθυστέρηση των εκκινήσεων.
 • Πληροφορίες Διαδρομής - Μαραθώνιος Δρόμος
 1. Η εκκίνηση για το Μαραθώνιο Δρόμο δίνεται στις 09.00πμ από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αφετηρίας (Μαραθώνας). Θα εφαρμοστεί «εκκίνηση κατά κύματα» (“wave start”). Θα δοθούν συνολικά δέκα (10) διαδοχικές εκκινήσεις. Το αργότερο 15 λεπτά (08:45πμ) πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες εκκίνησης.
2. Η Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός γίνεται στην αριστερή πλευρά του Σταδίου.
3. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα τοποθετηθούν σε 11 (έντεκα) διαφορετικά blocks στο χώρο της Εκκίνησης, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής τους και το χρώμα του.
4. Ο Μαραθώνιος Δρόμος και το Δυναμικό Βάδισμα ολοκληρώνονται στις 17:40, συνυπολογίζοντας την χρονοκαθυστέρηση των διαδοχικών εκκινήσεων.

Πρόγραμμα αγώνων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget