Ηλίας Τραμπάκουλος - Για την καθυστέρηση της επισκευής του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο της Θήβας

Η … ΣΤΙΒΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Για την καθυστέρηση της επισκευής του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο της Θήβας γνωρίζουμε ( μιλάμε για το βόρειο τμήμα του στίβου). Μέχρι και επερώτηση στη Βουλή έγινε για το θέμα. Το γκραν πρι «ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ» ματαιώθηκε και οι αθλητές του ΠΙΝΔΑΡΟΥ έκαναν ελλιπείς προπονήσεις.
 «Το καλό πράγμα αργεί να γίνει», σκεφτήκαμε. Το έργο, αρχικού κόστους 30.000 ευρώ + ΦΠΑ, ολοκληρώθηκε και θέλησα να δω από κοντά … «το καλό πράγμα κι ας άργησε να γίνει». Μάλλον απογοητεύτηκα αφού περπατώντας πάνω στο ταρτάν διαπίστωσα ότι δεν έχει την απαιτούμενη εφαρμογή. Ο Μάρτης θα δείξει αν πετάξει το ταρτάν από την υγρασία. Είχαν υπάρξει και σχετικές υποδείξεις από τοπικούς αθλητικούς παράγοντες για την πιθανότητα αυτή.
 Παρατηρώντας περισσότερο είδα τη γραμμογράφηση όχι και τόσο ευθεία. Επίσης, πιτσιλιές από χρώμα υπάρχουν στο μεγαλύτερο μέρος του νεοκατασκευασμένου κομματιού.
 Κατά το στρώσιμο του ταρτάν αρκετές ποσότητες έπεσαν πάνω στα ρείθρα που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου. Ταρτάν και ρείθρα ήρθαν κι έδεσαν σε κάποια σημεία. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί καθάρισμα για να απομακρυνθούν λάσπες ή χόρτα σηκώνοντας τα ρείθρα θα ξηλωθεί και μέρος του ταρτάν. Εύχομαι να μην έχει παραληφθεί ακόμη το έργο και να διορθωθεί με ευθύνη του εργολάβου και όχι με επιπλέον χρέωση του Δήμου.


δημοτικό στάδιο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget