Γεώργιος Ντασιώτης "ΟΙ ΘΕΜΟΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ"

Ένα γεγονός το καθιστούν σπουδαίο οι συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται, καθίσταται όμως ανυπέρβλητο και αιώνιο όταν η αξία του προβαλομενη στο παρόν και στο μέλλον παραμένει το ίδιο σπουδαία και αξεπέραστη.
 25-8-2018. Έναρξη των "ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΝ 2018". Μια εξαιρετική διοργάνωση από τον Δήμο Λαμιέων. Την έναρξη έκανε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κος ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, με μια εκπληκτική ομιλία στην οποία περιέγραψε τη σπουδαιότητα της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, όχι μόνο για την εποχή που έγινε, αλλα κυρίως για το παρόν και το μέλλον του έθνους μας και των αξιών του Δυτικού πολιτισμού.
Κυρίαρχη θέση στην ομιλία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ο ηρωισμός και η φιλοπατρία των πολεμιστών, αλλά κυρίως η αυτοθυσία και η ενότητα που επέδειξαν. ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.
ΟΙ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ είχαν ιδιαίτερη θέση στην ομιλία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και όταν του επεσήμανα ότι "" πρώτη φορά από τόσο επίσημα χείλη αναδυκνείεται η ιστορική αλήθεια "" μου απάντησε "" είναι χρέος μας κύριε Δήμαρχε και θα το κάνουμε""
Στις φετινές εκδηλώσεις ο Δήμος ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ήταν επίσημα προσκεκλημένος. Πολύ συγκινητική στιγμή η απονομή, εκ μέρους μου, μεταλλίων στους αθλητές Τοξοβολίας , μαζί με τον ΓΓ του ΚΚΕ κο Κουτσούμπα Δ. και τον Δήμαρχο ΣΠΑΡΤΗΣ κο Βαλιώτη Ε.

ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΝ 2018

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget