Sphinx festival - Σφίγγα 2018 - Τι συμβαίνει τώρα στην Θήβα

Αυτές τις μέρες η Σφίγγα αποτελεί ένα τοπίο πολλαπλής εικαστικής δράσης - ένα πρωτοποριακό γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα. Γλυπτά, εικαστικές παρεμβάσεις, performance, happenings και video παρουσιάζονται σε συγκεκριμένους τόπους της πόλης από καλλιτέχνες της Ελλάδας και του κόσμου.
Ο κύριος όγκος των έργων της έκθεσης Θα παρουσιαστεί σήμερα και αύριο και μεθαύριο (5,6,7 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ στο Πάρκο Χρυσορρόα.
 Στις 9.30 περίπου το βραδύ, στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα πραγματοποιηθεί η performance του Βούλγαρου καλλιτέχνη, Neno Belchev που παρουσιάστηκε ήδη σε Βερολίνο και Τορίνο. Επίσης από τις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα γλυπτό-performance στο κεντρικό περίπτερο της πλατείας Καλοκτένη, ;έργο του Τζίμη Ευθυμίου.
 Για να βοηθηθεί ο επισκέπτης στον εντοπισμό των σημείων όπου τοποθετούνται εικαστικά έργα, οι παρεμβάσεις και τα δρώμενα, θα υπάρχει σηματοδότηση με κάθετα πανό (banner) ώστε να γίνονται αντιληπτά από μακριά και μικρές ταμπέλες με τον τίτλο του έργου και το όνομα του καλλιτέχνη.

festival - Σφίγγα 2018

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget