Στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων και φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Στη Θήβα σήμερα 31η του μηνός Μαΐου του έτους 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30 συνήλθε σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετά από την με αριθμό 9421/2018 πρόσκληση του Προέδρου αυτής Αντιδημάρχου Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό στα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/10.
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (9) μελών βρέθηκαν παρόντα έξι ( 6) μέλη:
1) Ανδρέας Χατζησταμάτης (πρόεδρος)
2)Δημήτριος Τούτουζας (αναπλ. Δημ. Γιαννίκα)
3) Αναστάσιος Καμούτσης
4)Κων/νος Τυρινόπουλος (αναπλ.Γεώργ.Τζουμανέκα)
5)Βασίλειος Κατσάρας
6)Σωτήριος Δρένιος
Απόντες
1)Παναγιώτης Μέξης
2) Ελένη Αναδιώτου
 Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την Δημοτική Υπάλληλο κ. Μπάκα Ευγενία.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εισηγούμενος το 1Ο θέμα ημερήσιας διάταξης διαβάζει την με αριθ. 25/2018 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας , η οποία αποφασίζει κατά πλειοψηφία :
« Η νέα θέση της εμπορoπανήγυρης χωροθετείται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων επί των προβλεπόμενων από το σχέδιο κοινόχρηστων χώρων των οικοδομικών τετραγώνων 563 και 567, η οποία βρίσκεται 200 μ από την πλατεία των Αγ. Θεοδώρων κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη , ανατολικά των οδών Οπλ. Βόγκλη και Γ. Ρούκη και νότια της οδό Γρ. Λαμπράκη όπως αναλυτικότερα φαίνεται στο συνημμένο σχέδιο.
Για την ανωτέρω θέση έχει ολοκληρωθεί η οριστική μελέτη του έργου ,έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση κατασκευής μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ετοιμάζονται τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου να γίνει ο διαγωνισμός του έργου και η κατασκευή αυτού ,όπου θα χωροθετείται μόνιμα η εμποροπανήγυρη και η λαϊκή αγορά του Δήμου.»
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετά τα ανωτέρω, μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 73 Ν.3852/2010, την υπ΄αριθ. 25/2018 απόφ. της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ E Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
Και εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο
Για θέση της εμπορoπανήγυρης που χωροθετείται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων επί των προβλεπόμενων από το σχέδιο κοινόχρηστων χώρων των οικοδομικών τετραγώνων 563 και 567, η οποία βρίσκεται 200 μ από την πλατεία των Αγ. Θεοδώρων κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη , ανατολικά των οδών Οπλ. Βόγκλη και Γ. Ρούκη και νότια της οδό Γρ. Λαμπράκη όπως αναλυτικότερα φαίνεται στο συνημμένο σχέδιο.
Η απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθμό 27/2018.
Γι’ αυτό συντάχθηκε το παρόν και υπογράφεται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget