Ο Αλέξης Τσίπρας υλοποίησε την υπόσχεσή του να φορέσει γραβάτα - η μόνη υπόσχεση που κράτησε !!!

Ο Αλέξης Τσίπρας υλοποίησε την υπόσχεσή του να φορέσει γραβάτα όταν υπάρξει συμφωνία για τη ρύθμιση του χρέους, και αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που κράτησε.
Δεν έχει καμία σημασία που η συμφωνία για τη ρύθμιση του χρέους συνοδεύεται και με χρεοκοπία της Ελλάδας για πάντα, αφού δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
 Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πράξη την υπόσχεσή του να φορέσει γραβάτα και υποσχέθηκε πως θα αρχίσει να αλλάζει και σώβρακο κάθε μέρα.
 Βέβαια, η ακριβής έκφραση του Τσίπρα δεν αναφερόταν σε υπόσχεση γιατί είπε «Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται», αφού είναι ολοφάνερο πια πως ο Αλέξης Τσίπρας αντιλαμβάνεται την πολιτική ως στοίχημα γιατί είναι τυχοδιώκτης, χαρτοπαίκτης και αλογομούρης.
 Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως έχει μια δυσκολία με την γραβάτα αλλά θα την συνηθίσει, αφού και με το Μνημόνιο δυσκολευόταν στην αρχή αλλά μετά δεν το χόρταινε.
 Αφού μίλησε φορώντας την κόκκινη γραβάτα, ο Αλέξης Τσίπρας την έβγαλε -ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ του φώναζαν «Όλα, όλα!», γιατί, ενστικτωδώς, ο Τσίπρας ξέρει πως, όσο περίεργο και να φαίνεται, με το σωστό στριπτίζ μπορείς να κρύψεις τα πάντα, αλλά να μην σας το αναλύσω αυτό, γιατί μπορεί να καταλάβετε πως έχω διαβάσει και πέντε βιβλία στη ζωή μου, και να χάσω το κοινό μου που με θέλει ελαφρύ και χαζοχαρούμενο. Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως έχει ήδη επιλέξει την γραβάτα που θα φορέσει στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης -θα φορέσει μια κόκκινη με σφυροδρέπανα-, ενώ τα επόμενα σχέδιά του είναι να βγάλει γκόμενα μια αεροσυνοδό και να την παντρευτεί στην εκκλησιά, με κουμπάρο τον Πάνο Καμμένο.
 Όλα αυτά με τις γραβάτες θα μπορούσαν να είναι πολύ αστεία, αν δεν είχαμε χάσει τη χώρα μας.
 Τώρα, είναι απλά θλιβερά.
  

Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget