Η … ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Από τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει τις πόρτες του ένα καινούργιο σχολείο στη Βοιωτία, το Μουσικό Γυμνάσιο Λιβαδειάς. Θα στεγαστεί στον Άγιο Γεώργιο, ένα χωριό που απέχει από τη Θήβα γύρω στα 35 χιλιόμετρα.
Σε αυτό το σχολείο μπορούν να γραφτούν μαθητές που θα ξεκινήσουν του χρόνου το γυμνάσιο και έχει αρκετά πλεονεκτήματα με κυριότερο την ενασχόληση των μαθητών με τη μουσική και τα μουσικά όργανα ανάλογα με την επιλογή κάθε μαθητή σε ηχομονωμένα στούντιο . Τα διδακτικά αντικείμενα και το πρόγραμμα σπουδών είναι ίδιο με όλα τα γυμνάσια της χώρας αλλά έχουν κάποια επιπλέον μαθήματα που έχουν σχέση με τη μουσική. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και είναι εξασφαλισμένη η μεταφορά των μαθητών με μισθωμένα λεωφορεία ή ταξί. Υπάρχει δωρεάν σίτιση και πλήρες μεσημεριανό φαγητό.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε η ενασχόληση με τη μουσική μπορεί να γίνει και επικερδής επαγγελματικά πέρα από την απόλυτη δυνατότητα που υπάρχει για εισαγωγή σε οποιαδήποτε πανεπιστημιακή σχολή.
Μιλώντας με τη διευθύντρια του σχολείου διέκρινα μία σοβαρή και υπεύθυνη εκπαιδευτικό με ζήλο και αγάπη για αυτό που ξεκινάει. Η κ. Παρασκευή Κοροπούλη, με καταγωγή από το Νεοχωράκι παρακαλώ, είναι έτοιμη να ενημερώσει για οτιδήποτε έχει σχέση με τη λειτουργία του νέου σχολείου.
Αν κάποιος μαθητής επιθυμεί να φοιτήσει στο Μουσικό Γυμνάσιο Λιβαδειάς πρέπει ο κηδεμόνας του να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας (Φίλωνος 35-39, Διοικητήριο) μέχρι και τις 31 Μαΐου…



Η … ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget