Οργιάζει η εγκληματικότητα των Ρομά στο Πυρί της Θήβας

Οργιάζει η εγκληματικότητα στην περιοχή από τους αθίγγανους, που είναι «κράτος εν κράτει», με τελευταίο περιστατικό την επίθεση τους σε μια 22χρονη κοπέλα Συγκεκριμένα, στις 16:30 της Κυριακής (20/05), μια ομάδα που αποτελούνταν από περίπου 6 Ρομά είχε στήσει "καρτέρι" σε πρατήριο που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό τους, όταν ένας 51χρονος μαζί με την 22χρονη κόρη του εισήλθαν στο πρατήριο για να ανεφοδιάσουν το όχημα τους εκείνοι περίμεναν υπομονετικά.
 Την στιγμή που ο 51χρονος πατέρας πήγε να πληρώσει με την κάρτα του μέσα στο κατάστημα ένας από τους Ρομά επιτέθηκε στην 22χρονη κοπέλα χτυπώντας με μανία το χέρι στο οποίο κρατούσε το κινητό της και αφού κατάφερε να της το αφαιρέσει έφυγε μαζί με τους συνεργούς του τρέχοντας με κατεύθυνση τον καταυλισμό.
 Ακούγοντας τις κραυγές της κόρης του ο 51χρονος έτρεξε έντρομος προς αυτήν και αφού είδε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά απευθύνθηκε σε αστυνομικούς οι οποίοι βρισκόντουσαν λίγα μέτρα μακριά ζητώντας τους βοήθεια.
 Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τον 51χρονο του είπαν να πάει την κόρη του στο Νοσοκομείο και στην συνέχεια να κάνει καταγγελία για το περιστατικό στην Ασφάλεια Θηβών την ώρα που οι Ρομά που πραγματοποίησαν την ληστεία ήταν ορατοί τόσο στον 51χρονο όσο και στους αστυνομικούς.
 Ο πατέρας αγανακτισμένος πήγε την κόρη του στο Γενικό Νοσοκομείου Θήβας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κακώσεις στο χέρι της 22χρονης οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα έντονα χτυπήματα του Ρομά και στην συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.
 Έρευνες για το περιστατικό πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.

εγκληματικότητα των Ρομά στο Πυρί

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget