ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ - Να μην προχωρήσει η απόλυση στην Μελισσοκομική Αθηνών

Καθολική η συμμετοχή στην σημερινή κινητοποίηση στην “Μελισσοκομική Αθηνών”, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας, ενάντια στην απόφαση της εργοδοσίας να απαλλαγεί από τις διεκδικήσεις και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων.
 Η εργοδοσία την προηγούμενη Παρασκευή 25 Μαΐου επιδίωξε την απόλυση ενός συναδέλφου και ενός ακόμα την έχει στα σκαριά. Οι δύο συνάδελφοι είναι που πρωτοστατούν μέσα στον εργασιακό χώρο για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, συσπειρώνοντας και άλλους συναδέλφους, ενώ πρόσφατα πέτυχαν και την ίδρυση σωματειακής επιτροπής στο χώρο. Συμμετείχαν στην κλαδική απεργία 29/03/ 2018 για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις και προετοίμαζαν τη συμμετοχή του εργασιακού χώρου στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.
 Από την δράση που έχει αναπτυχθεί στο χώρο εργασίας έχουν καταγραφεί ήδη ορισμένα αποτελέσματα αφού η εργοδοσία αναγκάστηκε να εκπληρώσει ορισμένα αιτήματα στα οποία ήταν και παράτυπη. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι θέλει να ξεμπερδεύει με αυτή τη δράση γιατί μπαίνει εμπόδιο στην κερδοφορία της. Κερδοφορία βέβαια που βγαίνει από τον ιδρώτα και το ξεζούμισμα των εργαζομένων.
 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Καλούμε σε συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 30/05/2018 διεκδικώντας το σύνολο των αιτημάτων μας.
 Παράλληλα η μαζική μας συμμετοχή θα είναι και η απάντηση στο σύνολο της επίθεσης που δεχόμαστε συνολικά από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ
 ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 30 ΜΑΗ
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μελισσοκομική Αθηνών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget