Εκδήλωση με θέμα: «Θεσμοί και Νέα γενιά» στη Λιβαδειά

Η Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις» (http://www.sinthesis-eu.gr) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Θεσμοί και Νέα γενιά» στη Λιβαδειά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος», το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, μεταξύ 11.30 με 14.00.
 Η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται στο νέο κύκλο συζητήσεων της Κοινότητας Διαλόγου «Σύνθεσις» με θεματικό τίτλο: «Ο λόγος στους Νέους! Ο λόγος στο Μέλλον!». Ο κύκλος αυτός συζητήσεων ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της «Σύνθεσις» κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τους νέους. Σε αυτή την πρώτη εκδήλωση θα αναζητηθούν οι απόψεις των νέων της Βοιωτίας για τους Θεσμούς της ελληνικής κοινωνίας και για το ρόλο που αυτοί διαδραματίζουν.
 Την εκδήλωση θα τιμήσει με χαιρετισμό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
 Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η νέα Έρευνα της διαΝΕΟσις (https://www.dianeosis.org/) «Τι πιστεύουν οι Έλληνες», με έμφαση στις απόψεις των Νέων για τους Θεσμούς, αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν. Την παρουσίαση της έρευνας θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ επιστημόνων εγνωσμένου κύρους με νέους της Βοιωτίας.
 Λίγα λόγια για την Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις»
 Η Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις» αποτελεί προσπάθεια ενεργών πολιτών από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών, ακαδημαϊκών και κοινωνικών χώρων με σκοπό τη σύνθεση ιδεών, προσεγγίσεων και απόψεων σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Σκοπός της «Σύνθεσις» είναι να αναπτυχθεί ένας χώρος ανοιχτού διαλόγου, όπου θα προβάλλονται και θα αναδεικνύονται καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, με διάθεση σύνθεσης απόψεων. Σε αυτό το πλαίσιο, η «Σύνθεσις» προχωρά σε ένα νέο Κύκλο Εκδηλώσεων με τίτλο «Ο λόγος στους Νέους! Ο λόγος στο Μέλλον!».
 Website: http://www.sinthesis-eu.gr Email: sinthesis.eu@gmail.com Newsletter: sinthesis.eu.newsletter@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/Sinthesis.eu

Εκδήλωση στη Λιβαδειά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget