Η … ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος-
Σήμερα. Οδός Επαμεινώνδα. Ντρέπομαι να γράψω πεζόδρομος. Μεσημέρι ή βράδυ, καθημερινές ή Σαββατοκύριακα τα ΙΧ κάνουν περατζάδα και παρκάρουν όπου βρουν.
 Ένας καλός φίλος μου έστειλε την φωτογραφία με το αυτοκίνητο παρκαρισμένο επί ώρες. Οι κυρίες της φωτογραφίας θα κατεβούν στον δρόμο για να περάσουν.
Η γυναίκα με το καροτσάκι; Ο παππούς με το μπαστούνι; Ο ανάπηρος; Τρομάρα μας. Θέλαμε και τον ειδικό διάδρομο για τους τυφλούς. Να τους αποτελειώσουμε αν – για κακή τους τύχη- ακολουθήσουν τον οδηγό όδευσης τυφλών.
Ένας άλλος φίλος- ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε- έχει αυτοκόλλητα σαν αυτό της 2ης φωτογραφίας και τα κολλάει πάνω στα «αγενή» αυτοκίνητα. Μου έδωσε. Δεν τα πήρα. Θα αρχίσουμε τις αυτοδικίες τώρα; Άσε που προσβάλλει και το καημένο το γαϊδουράκι.
 Η λύση είναι να περνάει τακτικά αστυνομία και να γράφει. Να παίρνει και πινακίδες. Αφού δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε ας πέσει κανένα πρόστιμο μπας και …
 Είμαι περίεργος να μάθω τον αριθμό των κλήσεων και τα έσοδα από τέτοιου είδους παραβάσεις. Όπως μας ενημερώνουν για τον αριθμό των τροχαίων ανά μήνα, τους συλληφθέντες για ποινικά αδικήματα θα ήθελα να υπάρχει και μια ανάλογη πληροφόρηση και για το παράνομο παρκάρισμα.

Ηλίας Τραμπάκουλος

ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget