Η … ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μέχρι τις 25 Μαΐου τρέχει η δράση «φροντιΖΩ» που υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με βιομηχανίες της περιοχής. Οι οικογένειες που απέκτησαν παιδί από 1-1-2017 μέχρι 24-4-2018 και έχουν χαμηλό εισόδημα μπορούν να αιτηθούν ενίσχυση 120 ευρώ για αγορά βρεφικών ειδών.
 Βέβαια, οι προϋποθέσεις είναι απαγορευτικές για τους περισσότερους νέους γονείς μιας και ως βασικός όρος είναι να είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, του γνωστού μας ΚΕΑ. Οι λίγοι αυτοί συμπολίτες μας που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει εδώ:
http://www.gefyra.com.gr/drasi/enishysi-ton-oikogeneion-me-neogennita-tekna-apo-tin-perifereia-stereas-elladas ή να ζητήσουν πληροφορίες στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας:
Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας
Φίλωνος 35-39 , 32131 , Λιβαδειά
Ισόγειο
Τηλ.: 22613 50106
 Σε μία ευνομούμενη πολιτεία η προστασία της μητρότητας και των βρεφών θα έπρεπε να ήταν στην αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα του κράτους-πρόνοιας και όχι στα λίγα ευρώ των ιδιωτών και του προσωρινού ΕΣΠΑ. Στην αναβροχιά όμως …


δράση «φροντιΖΩ»

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget