πρόσφυγες στα Οινόφυτα έκλεισαν τον δρόμο στην βιομηχανική ζώνη

Τον δρόμο στην βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων έχουν κλείσει από τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρόσφυγες στο ύψος που βρίσκεται το Κέντρο Υποδοχής. Φορτηγά έμειναν ακινητοποιημένα για δύο ώρες και μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας ο δρόμος άνοιξε για να φύγουν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί, οι οποίοι έφτασαν στα όρια της αγανάκτησης.
 Μετέφεραν εμπόρευμα και έπρεπε να φτάσουν το συντομότερο στα εργοστάσια. Μόλις ο δρόμος άνοιξε, γύρω στις 3.00 το μεσημέρι, και αφού πέρασαν τα φορτηγά, οι πρόσφυγες τον ξανάκλεισαν βάζοντας μπροστά τα γυναικόπαιδα. Αυτοκινητιστές που επικοινώνησαν με το tvstar.gr δήλωσαν πως αν οι ίδιοι τολμούσαν να κλείσουν τους δρόμους θα τους πήγαιναν μέσα για παρακώλυση κυκλοφορίας.
 Δυστυχώς, οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο δεν έχουν ακόμη επέμβει... Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται γιατί θέλουν να μείνουν σε διαμερίσματα. Για την ώρα αυτό δεν είναι δυνατόν, διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια στην Ελλάδα. Αυτό τους εξοργίζει και προχωρούν σε διάφορες μορφές διαμαρτυρίας.


Οινόφυτα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget