Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων

Καλείστε να προσέλθετε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 4 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και την κατάρτιση όρων για την προμήθεια σάκων απορριμμάτων μεγάλων διαστάσεων για τις ανάγκες της υπηρεσίας Περιβάλλοντος–Πρασίνου–Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
Εισηγητής: Σ. Χαριζάνη Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας, Προμηθειών, Υπηρεσιών
 2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για τις ανάγκες λειτουργίας του Δήμου Θηβαίων.
Εισηγητής: Σ. Χαριζάνη Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας, Προμηθειών, Υπηρεσιών
 3. Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και την κατάρτιση όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ»
Εισηγητής: Π. Βαρσάμης Τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων Τεχνικής Υπηρεσίας
 4. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για “Οφειλόμενες  Εργοδοτικές Εισφορές”
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 5. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για Δικαστικά  Έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων.
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 6. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για Επιχορηγούμενες Ληξιπρόθεσμες Οφειλές (Δικαστικές αποφάσεις Λοιπά Έξοδα)
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 7. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συντήρηση και επισκευή του plotter HP της τεχνικής υπηρεσίας.
Εισηγητής: Ευαγ. Ζήσης Τμήμα Μελετών & Επιβλέψεων Έργων
 8. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αγορά δύο  καταψυκτών, έναν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και έναν για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Εισηγητής: Β. Αναστασίου Αυτ/λές Τμήμα Κοιν. Πρ/σιας, Παιδείας, Πολ/σμού & Αθλητ.
 9. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κυβόλιθων για την Δημοτική Ενότητα Βαγίων.
Εισηγητής: Π. Βαρσάμης  Τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων Τεχνικής Υπηρεσίας
 10. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών Δημοτικών κτιρίων για την Δ.Ε Θήβας».
Εισηγητής: Ιωαν. Στέρπης Τεχνική Υπηρεσία
 11.   Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία πιστοποίησης της παιδικής χαράς στην Τ.Κ. Ξηρονομής.
Εισηγητής: Α. Δημητριάδου Τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων
 12. Εισήγηση για μερική ανάκληση της υπ' αρ. 251/18 ΠΑΥ που διατέθηκε με την υπ.αρ. 139/18Α.Ο.Ε.
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 13. Aσκηση η μη έφεσης κατά της 149/2018 απόφασης  του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θηβών με διαδίκους την ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ και Δήμο Θηβαίων.
Εισηγητής: Κ. Χαλβατζής Νομικός Σύμβουλος του Δήμου
 14. Aσκηση  η μη έφεσης κατά της 150/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θηβών με διαδίκους την ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ και Δήμο Θηβαίων.
Εισηγητής: Κ. Χαλβατζής Νομικός Σύμβουλος του Δήμου
 15. Απόδοση Εντάλματος προπληρωμής του υπολόγου δημοτικού υπαλλήλου Κολλημένου Μιχαήλ, ποσού 530,00€ (σχετ. η με αριθ.  141/8.5.2018 αποφ. Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής: Μ. Κολλημένος
 16. Απόδοση Εντάλματος προπληρωμής του  υπολόγου δημοτικού  υπαλλήλου Στέρπη Ιωάννη, ποσού 1.213,95 € (σχετ. η με αριθ. 108/16.4.2018 αποφ. Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής: Ιωαν. Στέρπης 
 17. Απόδοση Εντάλματος προπληρωμής του  υπολόγου δημοτικού  υπαλλήλου Στέρπη Ιωάννη, ποσού 335,26 € (σχετ. η με αριθ. 80/27.3.2018 αποφ. Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής: Ιωαν. Στέρπης 
 18. Απόδοση Εντάλματος προπληρωμής του  υπολόγου δημοτικού  υπαλλήλου Στέρπη Ιωάννη, ποσού 293,07 € (σχετ. η με αριθ. 109/16.4.2018 αποφ. Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής: Ιωαν. Στέρπης 
 19. Έγκριση δαπάνης για ασφάλιση αυτοκινήτων-οχημάτων του Δήμου Θηβαίων (αφορά συνεχιζόμενη σύμβαση για την ΥΔΡΟΓΕΙΟ Α.A.&A.Ε.).
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών 
 20. Έγκριση του πρώτου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ανοικτού  ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για το έργο: Προμήθεια εξοπλισμού για το έργο «Βελτίωση κτιρίου για δημιουργία χώρου άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην ΤΚ Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων».
Εισηγητής: Επιτροπή Αξιολόγησης Διαγωνισμού 
 21. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στον πεζόδρομο οδού Επαμεινώνδα.
Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος 

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget