Αντίστροφη μέτρηση για τον "19ο Ευχίδειο Άθλο"

Πλαταιές-Δελφοί σε έναν υπερμαραθώνιο αγώνα 107.5 χιλιομέτρων. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 1ος Δρόμος 9 Μουσών 55 χλμ. Για 19η  συνεχή χρονιά ο Ελληνικός Όμιλος Τριάθλου και Αθλημάτων Μεγάλης Διάρκειας «Ο Ευχίδας» διοργανώνει τον ιστορικό διεθνή αγώνα  υπεραπόστασης, «Ευχίδειο άθλο». Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο (12/5) στις 6 το πρωί μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο Πλαταιών. Μετά από 107, 5 χλμ. oι αθλητές και οι αθλήτριες θα τερματίσουν στους Δελφούς.
 Παράλληλα με τον «Ευχίδειο Άθλο» θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Δρόμος 9 Μουσών 55 χλμ. Η εκκίνηση θα είναι κοινή και ο τερματισμός στην Αρβανίτσα.
 Κάθε χρόνο γίνεται και η ετήσια λαμπαδηδρομία στους Δελφούς. Την Κυριακή 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελετή αφής του Δελφικού φωτός- υπεραποστάσεων  στο Μουσείο Σικελιανού και κατόπιν η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία γύρω στις 10 το πρωί με αθλητές από τους αγώνες  και μαθητές από τα σχολεία των Δελφών. Η απόσταση που θα διανυθεί είναι περίπου 4-5 χλμ.
 Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την αιγίδα των Δήμων της διαδρομής: Θηβαίων, Λεβαδέων, Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας, Δελφών και τη συνεργασία φορέων και συλλόγων κατά μήκος της διαδρομής.

19ος Ευχίδειος Άθλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget