νέα διαμαρτυρία της τοπικής κοινότητας Θίσβης

-Θίσβη 14-4-2018  Σάλτας Χρήστος τ.κ-
  Κύριε δήμαρχε, στις 7-2-2018 είχα κάνει αίτηση στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Προμηθειών – Υπηρεσιών. Στις 12-4-2018 με αρ. πρωτ 2484 απαντάται σαν να μην γνωρίζετε πόσα χρήματα παίρνει ο Δήμος ως ανταποδοτικά από την ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.ΒΑ.Α.Ε.
 Απαντάται ως εξής: «Ως αρμόδια υπηρεσία θα συγκεντρώσουμε το ύψος των ανταποδοτικών τελών που αποδίδουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός της ΒΙ.ΠΕ Θίσβης και θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα καθόσον η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα».
 Σοβαρά, κύριε δήμαρχε, είναι τόσο χρονοβόρα που από τις 7-2-2018 έως και 14-4-2018 δεν έχετε ερευνήσει ή δεν έχετε η δεν είναι καταγεγραμμένα με κάποιο κωδικό.
  Ίσως οι πολίτες βγάλουν άλλα συμπεράσματα για τη διαχείριση επί των ημερών σας στον Δήμο θηβαίων.
 Εξηγούμε και ξέρετε πόσο ζωντανά χρήματα παίρνετε; Και είναι πολλά. Τα παραμύθια τελείωσαν. Τα μικρά που τα λέγατε πλέον έχουν μεγαλώσει.
 Δεν θα μπορέσετε με ψέματα να αποφύγετε την αλήθεια, θα σας κυνηγάει παντού!!
 Ο Δήμος Θηβαίων δεν είναι ιδιοκτησία σας, είστε απλώς ένας, από ότι αποδεικνύεται, κακός διαχειριστής. Ο κατήφορος κάπου τελειώνει, για εσάς όμως όχι. Θα απαντήσετε θέλετε δεν θέλετε διαφορετικά υπάρχουν και ορκωτοί λογιστές για έλεγχο.  Η δημοκρατία έχει τον τρόπο να καθαρίσει τα πράγματα. Στο χέρι σας είναι να μάθει επιτέλους ο λαός της ενότητας Θίσβης ποιον έβαλε να διαχειριστεί τα χρήματά του, όλα στη φόρα!!
 Και κάτι ακόμα, πριν το Πάσχα κλείσατε τις λακκούβες με άσφαλτο στα τέσσερα χωριά, η Θίσβη δεν είναι στο Δήμο Θηβαίων, έχετε λάβει γνώση της πράξης αυτής.
 Δήμαρχε πώς τον κατάντησες τον Δήμο Θηβαίων έτσι, λίγη ντροπή!
 Δημοσιοποιώ και το έγγραφο που μου έστειλε ο δήμαρχος για να δουν οι πολίτες της ενότητας Θίσβης πως σκέφτονται για εμάς, να τους χαιρόμαστε!!



τοπική κοινότητα Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget