Σωτηρία Μανάρα Μαυράκη - "Μεγαλη προσπαθεια εκ μερους της ΔΕΗ στην Θήβα, για ρυθμιση χρεων των αγροτών της Περιοχής"

Ανάρτηση της Σωτηρίας Μανάρα Μαυράκη σχετικά με την επίσκεψη Γενικού Δ/ντή Εμπορίας ΔΕΗ στη ΘΗΒΑ για ρυθμίσεις των χρεών των αγροτών.
 "Μια μεγαλη, τεραστια προσπαθεια εγινε εκ μερους της ΔΕΗ τις ημερες αυτες στην Πολη μας για την ρυθμιση των χρεων των αγροτων της Περιοχης μας, που ποτε μεχρι σημερα δεν ειχε γινει. Για τον σκοπο αυτο ηλθε απο την Κεντρικη Διοικηση η Δ/ντρια Νησων ( γιατι εκει ανηκουμε) κα Εφη Τσογκα αλλα και ο Γενικός Δ/ντης της Εμποριας της ΔΕΗ κος Ιωανης Κατακης, οι οποιοι σε συνεργασια με την κα Ψουνη Ελευθερια, Προισταμενη της Περιοχης Θηβας και το υπολοιπο προσωπικο της Εμποριας , επι 3 συνεχεις ημερες , με πραγματικη αφοσιωση και με γνωμονα το συμφερον των αγροτων μας προεβησαν σε 
< εξατομικευμενες ρυμισεις>.
Ανταποκριθηκε ενα μεγαλο ποσοστο των αγροτων μας οι οποίοι εμειναν πληρως ικανοποιημενοι και ευχαριστημενοι. Η προσπαθεια αυτη για τις ρυθμισεις θα συνεχισθει και για την ερχομενη εβδομαδα.
Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στα ως άνω στελεχη της ΔΕΗ για την τοσο μεγαλη προσπαθεια και μοναδικη στα μεχρι σημερα χρονικα<< επιχειρηση διασωσης των αγροτων μας>>
Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.!!"
 Παρόλα αυτά ποικίλες οι αντιδράσεις κάτω από την σχετική ανάρτηση, άλλοι διαφώνησαν ότι υπήρξαν ευνοϊκές ρυθμίσεις άλλοι όμως ήταν ευχαριστημένοι από αυτή την κίνηση.
 Ας τονίσουμε ότι η κ.Μαυράκη, ως Νομικη Συμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ στην Περιφερεια Στερεά Ελλαδος, έχει βοηθήσει όσο βέβαια μπορεί κόσμο και προσπαθεί για το καλύτερο που δυστυχώς δεν το καταφέρνει πάντα να ικανοποιεί όλους του καταναλωτές διότι δεν παιρνάνε όλα από το χέρι της.
 Σε απάντηση της η κ.Μαυράκη είπε:
 "Σας ευχαριστω κι εγω ειλικρνα που μου δινετε την ευκαιρια μεσα απο την αναρτηση μου αυτη να γινει μια συζητηση για οτι συμβαινει αλλα και για τις συγκεκριμεμες ενεργειες της ΔΕΗ.Ανεξαρτητα απο την ιδιοτητα που εχω ως Νομικη Συμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ στην Περιφερεια Στερεά Ελλαδος , γνωριζω πολυ καλα τι συμβαινει στην περιοχη μας με τις οφειλες των αγροτων, εχω << σωσει>> τετοιες καταστασεις και εχω βοηθησει παραπολυ αντιλαμβανομενη το μεγεθος της κρισης που αυτη την εποχη εχει χτυπησει τις πορτες μας. και αυτο το κανω με πραγματικο ενδιαφερον και αφοσιωση. τοσον εγω οσον και οι παραγοντες της ΔΕΗ Θηβας και του ΔΕΔΔΗΕ αλλα μην ξεχνατε οτι ειμαστε ολοι μας < απλοι υπαλληλοι -στελεχη>>..χαρηκαμε λοιπον ολοι και <χαιρετισαμε.. την πρωτοβουλια αυτη της ΔΕΗ για τους αγροτες.!! Κατ αρχην να σας πω οτι αυτο ξεκινησε απο Θηβα και ειναι μια μοναδικη << επιχειρηση>>για να βοηθηθουν οι αγροτες της περιοχης μας αλλα και των αλλων περιοχων φυσικα.!! ας πουμε < πιλοτικα>>.... σας γνωριζω οτι υπηρχαν οφειλες απο το 2004 !!! Η προσπαθεια της κας Τσογκα να μεινει 3 ημερες εδω ( και μπορει να ξαναελθει) και να δει εαν εναν τους αγροτες με ΕΝΤΟΛΗ να εξατομικευσει την ρυθμιση του καθενος ειναι πολυ σημαντικη και δεν πρέπει κανεις μας να την αμφισβητει. και ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω της ιδιοτητας μου οτι ικανος αριθμός των αγροτων προσηλθε και ρυθμισε!! και υπαρχει φυικα και συνεχεια. Οσο για την νεα ρυθμιση [που αναφερει ο Βενιζελος Θανος σας γνωριζω οτι ξεχωριζει τους κακοπληρωτες απο τους εχοντες για πρωτη φορα προβλημα.!! ως προς τον τροπο ρυθμισης. και ο κ Κατακης οταν ηλθε την Παρασκευη ηταν γνωστης της αναφερομενης απο εσας < αλλης>> ρυθμισης.. Σκοπος ολων μας δεν ειναι να μαλωνουμε αλλα πραγματικα να προσεγγισουμε τους οφειλετες και να βοηθησουμε. και προς τον σκοπον αυτον ολοι κινουμαστε."


ΔΕΗ στην Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget