Θήβα - Κλοπές παιχνιδιών παιδικής χαράς

Αν είναι δυνατόν! Την ώρα που ο Δήμος Θηβαίων προχωρά σε εκσυγχρονισμό και κατασκευή νέων παιδικών χαρών, ώστε να παρέχει στους μικρούς δημότες αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους για ψυχαγωγία κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες προβαίνουν σε δολιοφθορές σε έργα δημόσιας ωφέλειας!
 Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θηβαίων διαπίστωσε πρόσφατα ότι άγνωστοι δράστες έκλεψαν από την καινούρια παιδική χαρά στον Πούρο της Θήβας τα δύο (2) κρεμαστά παιχνίδια αυτής (κούνιες), αξίας περίπου 300 ευρώ. Το συμβάν καταγράφηκε και κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατ' αγνώστων στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.
 Ο Δήμος Θηβαίων καταδικάζει απερίφραστα αυτή την αυτόβουλη, κακόβουλη και παραβατική ενέργεια, που δεν συνάδει με τη φιλήσυχη ζωή των κατοίκων.
 Ο σεβασμός προς το κοινωνικό σύνολο εκφράζεται με την προσπάθεια κάθε πολίτη να προστατεύει το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει, να διαφυλάττει τους δημόσιους χώρους και την ιδιοκτησία των συμπολιτών του και ο σεβασμός είναι θέμα παιδείας, δεν επιβάλλεται από κανέναν κανονισμο.

Θήβα - Κλοπές παιχνιδιών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget