Η … ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ένα δωρεάν δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων, με συνολική διάρκεια φοίτησης 2 εκπαιδευτικά έτη. Απευθύνεται σε πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Στη Θήβα λειτουργεί στο 5ο Γυμνάσιο και λειτουργεί απογευματινές ώρες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερο αριθμό απουσιών προκειμένου να καλυφθούν οι ατομικές ανάγκες των εκπαιδευομένων.Μέσα σε μικρό σχετικά διάστημα οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν:
• Απολυτήριο Γυμνασίου.
• Ουσιαστική μόρφωση.
• Πιστοποιημένη γνώση πληροφορικής και αγγλικών.
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανεύρεση εργασίας.
• Ψυχολογική υποστήριξη.
Αν εμείς οι ίδιοι δεν ανήκουμε σε αυτή την ομάδα, σίγουρα στο συγγενικό ή φιλικό μας περιβάλλον υπάρχουν άτομα που ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία και ως ένα βαθμό εξαρτάται κι από μας να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον να κάνουν ένα βήμα προς τη ολοκλήρωση της εννιάχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης τους.
Επιπλέον, για τους εκπαιδευόμενους που διαμένουν εκτός της Θήβας, παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση ώστε να επιτυγχάνεται η μετακίνηση από και προς το σχολείο.
Πληροφορίες - Εγγραφές. Κάθε απόγευμα από ώρα 17.00 μέχρι 21.00 στο τηλέφωνο:22610-39045

του Ηλία Τραμπάκουλου

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget