Επίσκεψη του Club of Venice στη Λιβαδειά

 Συνάντηση με τη Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, τον πρόεδρο του ΔΣ της ΚΕΔΗΛ, κ. Θανάση Αλεστά και εργαζομένους της ΚΕΔΗΛ πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Club of Venice, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου.
 Η Λιβαδειά αποτέλεσε έναν από τους σταθμούς - ενημέρωσης για τους εκπροσώπους του Club of Venice, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο τριήμερο θεματικό σεμινάριο με τίτλο «Κινητοποίηση στελεχών επικοινωνιακού τομέα στο πεδίο της προσφυγικής κρίσης».
 Το σεμινάριο διεξήχθη στις 22 - 24 Σεπτεμβρίου 2017 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, που υλοποιούν προγράμματα φιλοξενίας προσφύγων (Θήβα – Λιβαδειά - Θεσσαλονίκη – Διαβατά), με τη συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και της Ειδικής Γραμματείας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
 Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, αναφέρθηκε στα στάδια υλοποίησης του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα, στον τρόπο διαχείρισης του, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι και στην εξέλιξη του προγράμματος το επόμενο διάστημα.
 Ενώ, στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη σε διαμερίσματα των ωφελούμενων του προγράμματος για να ενημερωθούν για την καθημερινότητα τους στη πόλη και τις ανάγκες τους.
 Στο Club of Venice συμμετέχουν οι υπεύθυνοι για την επικοινωνιακή πολιτική τόσο των κυβερνήσεων των χωρών-μελών όσο και θεσμών της Ε.Ε, με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας.
 Τα μέλη του Club of Venice την προήγουμενη ημέρα της επίσκεψης στη Λιβαδειά συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα.
 Κοινή παραδοχή των συμμετεχόντων ήταν η σαφής αντίληψη ότι μετά από δύο χρόνια προσπάθειας της ελληνικής πολιτείας η προσφυγική κρίση έχει μπει σε μία νέα ελπιδοφόρα πορεία, αλλά οι προκλήσεις παραμένουν. Στο σεμινάριο συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ κ. Γιώργος Φλωρεντής και η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης κρίσεων κα Φωτεινή Παντιώρα.

Club of Venice

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget