Έναρξη λειτουργίας Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου “ΣΟΝΙΑ” με προβολή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

 Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μαζί του επιστρέφει και ο αγαπημένος Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “Σόνια” της Θήβας, μετά τις εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης του χώρου του, που υλοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας και την ολοκλήρωση της προμήθειας Ψηφιακής Κινηματογραφικής Μηχανής από το Δήμο Θηβαίων.
 Πρώτη ταινία από την Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ», μία φαντασμαγορική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp στον ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου!
 Ακολουθεί από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Ιουλίου η παιδική ταινία «Αυτοκίνητα 3» με τον λατρεμένο Κεραυνό Μακουίν στη μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston.
 H «ΣΟΝΙΑ», λοιπόν, ανοίγει τις πύλες της με ολοκαίνουργιες ταινίες sequel αλλά και με τιμές εισιτηρίων προσιτές στο κοινό (6 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές).
 Στην περίπτωση που προβάλλεται ταινία για παιδιά έως 12 ετών, οι γονείς συνοδοί δεν θα καταβάλλουν εισιτήριο.
 Ώρα έναρξης προβολών 21:30!
 Εντός του χώρου λειτουργεί και κυλικείο!
 Πληροφορίες για τις ταινίες:
 Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΟΝΙΑ
 ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ
 PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE
 Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου
 Ώρα έναρξης προβολής: 21:30
 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 Σκηνοθεσία: Ε. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ & Γ. ΡΕΝΙΝΓΚ
 Σενάριο: TZEΦ ΝΕΪΘΕΝΣΟΝ
 Ηθοποιοί: ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΘΓΟΥΕΙΤΣ, ΚΑΓΙΑ ΣΚΟΝΤΕΛΑΡΙΟ, ΓΚΟΛΣΙΦΤΕ ΦΑΡΑΧΑΝΗ
 Διάρκεια: 129 λεπτά
 Χρονολογία
 παραγωγής: 2017
 Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
 Χώρα
 παραγωγής: ΗΠΑ
 Καταλληλότητα
 ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραιβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.
 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 (ΜΕΤΑΓΛ.)
 CARS 3 (GR)
 Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Ιουλίου
 Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΟΝΙΑ
 Ώρα έναρξης προβολής: 21:30
 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΦΙ
 Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΦΙ & ΜΠΕΝ ΚΟΥΙΝ
 Ηθοποιοί: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΙΛΑΚΟΣ
 Διάρκεια: 109 λεπτά
 Χρονολογία
 παραγωγής: 2017
 Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
 Χώρα
 παραγωγής: ΗΠΑ
 Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “Σόνια”

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget