ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Με βάση τον από 30-07-2017 Χάρτη Πρόβλεψης Κίνδυνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. (κατηγορία κινδύνου 4) που ισχύει για την Δευτέρα, 31/07/2017, για την Περιφε-ρειακή Ενότητα Βοιωτίας.
 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
 Απαγορεύουμε την κίνηση και την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την 12η βραδινή της 30ης Ιουλίου, ημέρα Κυριακή 2017, έως και την 12η βραδινή της 31ης Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, στις ακόλουθες περιοχές :
 ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 Άλσος άνωθεν Αγίων Θεοδώρων - Κεραμίδι
 Άλσος Αγίου Λουκά – Νεκροταφείο Ζαγαράς
 Αναδασωτέο τμήμα Β.Δ. της πόλης της Λιβαδειάς στο Πέρα Χωριό
 Θέση «Καραμπατσέικα» - Παλαιά οδός Λιβαδειά –Τσουκαλάδες
 Θέση «Καραβέλια» δρόμος προς Αγία Άννα Δ.Ε. Κορωνείας
 Αδιέξοδο πάνω από το Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.
 ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
 Δάσος Μοσχοποδίου
 Δάσος Αγίας Τριάδας
 Δάσος Κιθαιρώνα
 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
 Δάσος Δερβενοχωρίων
 ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
 Εθνικός Δρυμός Παρνασσού
 ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
 Περιαστικό Δάσος Τ.Κ. Κοκκίνου
 Της ανωτέρω απαγόρευσης εξαιρούνται οι διατηρούντες ποιμνιοστάσια, γεωργικές εκτάσεις καθώς και οι ιδιοκτήτες και οι κινούμενοι προς τα καταστήματα που βρίσκονται στις αναφερθείσες περιοχές.
 Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας (pprost@viotia.gr) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας έχει ενημερώσει τις Αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τους Δήμους, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπί-σουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
 Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.
 Επίσης υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
 Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποι-ήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
 Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610 - 29036 24ωρου λειτουργίας), καθώς και στην ιστοσελίδα (tpp-vio@pste.gov.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget