Θήβα - Με μεγάλη επιτυχία η Χορευτική Συνάντηση Βοιωτικών Δημοτικών Σχολείων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη Χορευτική Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων της Βοιωτίας, που πραγματοποιήθηκε 7 & 8 Ιουνίου στο Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας και την οποία φέτος διοργάνωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας με την στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του και του Δήμου Θηβαίων.
 Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Βοιωτίας που συμμετείχαν, κέρδισαν τις εντυπώσεις και χειροκροτήθηκαν από το κοινό για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
 Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη τον Διευθυντή του 1ου Δημ. Σχ. κ. Γιώργο Πανάγου για τη διοργάνωση και όλους τους εκπαιδευτικούς για το πολιτιστικό έργο που παράγουν μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, και φυσικά τους πρωταγωνιστές μαθητές.
 Στόχος της συνάντησης αυτής, που θεωρείται πλέον θεσμός για τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων και της Βοιωτίας, είναι η μύηση των μαθητών στην ελληνική χορευτική παράδοση, η επαφή τους με τον ελληνικό πολιτισμό, η εξοικείωση με κινητικά εκφραστικά μέσα και η καλλιέργεια της δυναμικής της ομάδας και της επικοινωνίας.
 Τα δημοτικά σχολεία της Βοιωτίας που συμμετείχαν ήταν τα : 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο Θήβας, Ειδικό Σχολείο Θήβας, Καπαρελλίου, 1ο Σχηματαρίου, Άρματος, Οινοφύτων, Λεύκτρων, Ελεώνος, Πλαταιών, Θεσπιών και Αγ. Δημητρίου.

Συνάντηση Βοιωτικών Δημοτικών Σχολείων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget