Επίσκεψη μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς στη Δήμαρχο Λεβαδέων

Επίσκεψη μαθητών στη Δήμαρχο Λεβαδέων

Μαθητές και μαθήτριες της Ε’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Παναγιώτη Παγώνη και τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αλεξάνδρα Τσιαχρή και Έλενα Ευθυμιοπούλου επισκέφθηκαν σήμερα την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου.
 Οι μαθητές χάρισαν στην Δήμαρχο μια κάρτα με ευχές για καλό καλοκαίρι και αρωματικά φυτά που έχουν καλλιεργήσει οι ίδιοι στον κήπο των βοτάνων του σχολείου τους. Ευχαρίστησαν επίσης, τη Δήμαρχο για τη βοήθεια του Δήμου Λεβαδέων, τόσο για τη δημιουργία του κήπου των βοτάνων, όσο και για την βελτίωση των κτιριακών υποδομών του σχολείου γενικά.
 Επιπλέον, ενημέρωσαν τη Δήμαρχο για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών-προσφύγων στην εκπαιδευτική διαδικασία, τα οποία έχουν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και στη θετική υποδοχή που έλαβαν από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου.
 Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά για τα δώρα που της χάρισαν και αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά των εκπαιδευτικών και του Διευθυντή που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές, σε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget