με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 8ος ποδηλατικός γύρος Ορχομενού

 Για 8η φορά πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος Ορχομενού και πάλι με επιτυχία. Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα να λείπουν πολλοί, οι κάτοικοι του Ορχομενού και των γύρω χωριών έδειξαν πως εκτιμούν και στηρίζουν τέτοιες διοργανώσεις. Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 150, το πρωί της Κυριακής η πλατεία του Διονύσου γέμισε χαρούμενες νεανικές φωνές και όχι μόνο αφού η ηλικιακή γκάμα των ποδηλατών/τριών άρχιζε από κάτω των 10 και έφτανε άνω των 50.
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου λειτούργησε τη γραμματεία σημειώνοντας τα ονόματα των συμμετεχόντων, μοιράζοντας τους αριθμούς συμμετοχής με τη συνοδεία χαρούμενης μουσικής.

 Λίγο μετά τις 10, με την παρουσία του Δημάρχου, η αντιδήμαρχος κα Κική Καραβαγγέλη έδωσε την εκκίνηση και οι ποδηλάτες ξεκίνησαν τη βόλτα τους των 20 χιλιομέτρων περίπου, στη διαδρομή Διόνυσος-Ορχομενός-Άγιος Σπυρίδωνας-Άγιος Δημήτριος-Καρυά-Ορχομενός. Φυσικά σε όλη τη διαδρομή προπορευόταν το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού που φρόντιζε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης με μηχανή βρισκόταν στους πρώτους ποδηλάτες, ακολουθούσε ο γιατρός κ. Νίκος Παπαϊωάννου για όποιον χρειαζόταν βοήθεια και η πομπή έκλεινε με τον αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Γαλάνη και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Γιάννη Πάνου που πέρα από το οργανωτικό μέρος φρόντιζε να φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί την ποδηλατοβόλτα. Στο αρχαίο θέατρο Ορχομενού λειτουργούσε και δεύτερη γραμματεία με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ορχομενού κ. Βασίλη Τάγκαλη και τη σύζυγο του αντιδημάρχου κα Μαρία Νταβαλούμη.

 Στον Άγιο Δημήτριο οι ποδηλάτες/τριες έκαναν μια μικρή στάση για να δροσιστούν με νερό που τους μοίραζε ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού. Συνέχισαν περνώντας μέσα από την Καρυά και τερμάτισαν στην πλατεία Ηρώων του Ορχομενού. Εκεί τους περίμεναν εθελόντριες με νερό και αναψυκτικά και βέβαια τα δώρα. Μετά από ολιγόλεπτη ξεκούραση υπό τους ήχους της μουσικής του κ. Κώστα Κιαλιού και αφού όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν και ευχήθηκε η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός και να διατηρηθεί. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε την κλήρωση για το 1ο ποδήλατο που κέρδισε ο Θεόδωρος Αποστολόπουλος. Η κλήρωση συνεχίστηκε με τα άλλα 3 ποδήλατα που κέρδισαν οι Αργυρώ Θεοδωροτοκάτου, Γιώργος Καραΐσκος, Ηλίας Γαλάνης και μικρότερα δώρα οι Γιάννης Κόττας, Ιωάννα Τακμάκη και Χαράλαμπος Αβράμπος.

 Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρος Ρόδης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νταβαλούμης, Κική Καραβαγγέλη και Γρηγόρης Γαλάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Φουρτάκας, Χρήστος Μπαμπλέκος και Έλενα Γεωργίου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ορχομενού Βασίλης Τάγκαλης, ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Βούτσας και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Πάνου.
 Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση στην ομάδα του Δήμου Ορχομενού: Κική Καραβαγγέλη, Γιάννη Πάνου, Γιάννη Νταβαλούμη, Γρηγόρη Γαλάνη, Βασίλη Τάγκαλη και Λάμπρο Ρόδη.

 Πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση:
 στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού και ιδιαίτερα στον διοικητή του Δικαίο Σιμάκο, στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Διονύσου, στον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Δημητρίου, στον Ορχομένιο γιατρό Νίκο Παπαΐωάννου και φυσικά σε όλους τους εθελοντές μας.
 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς:
 Protergia, Φίλωνα Καραμπέτσο, Κωνσταντίνο Τσούρα, Δημήτρη Νταβαλούμη, Χάρη Τζερεμέ, Αργύρη Νίκα, Δημήτρη Καραμπέτσο, Χρήστο Μηλιώτη και Γιούλη Παπανικολάου.

ποδηλατικός γύρος Ορχομενού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget