Ποιο ελληνικό μυρωδικό μειώνει τα βαρέα μέταλλα μέσω διατροφής

Υπάρχουν πολλά βαρέα μέταλλα, όπως ο υδράργυρος, το κάδμιο και το αλουμίνιο, στα οποία πολλοί άνθρωποι εκτίθενται καθημερινά χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Γι' αυτό είναι καλό να μπορεί κανείς να κάνει κάθε τόσο μια αποτοξίνωση του οργανισμού του από αυτά τα βαρέα μέταλλα, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της διατροφής. Πώς γίνεται αυτό;
Με έναν συνδυασμό φυτικών ουσιών που περιέχονται στον κόλιανδρο και στην φυτική ουσία Chlorella.
 Αυτές οι δύο ουσίες περιέχουν ενώσεις που προσκολλώνται/συνδέονται επάνω στα μόρια των μετάλλων και καθώς ο οργανισμός αποβάλλει αυτές τις ενώσεις, μαζί τους αποβάλλει και τα βαρέα μέταλλα.
 Ο κόλιανδρος περιέχει ουσίες που εντοπίζουν και κινητοποιούν τα μόρια των βαρέων μετάλλων από τα σημεία εκείνα στο σώμα που έχουν συσσωρευθεί. Η chlorella περιέχει ουσίες που συνδέονται σε αυτά τα μόρια και τα “παρασύρουν” μαζί τους όταν τις αποβάλλει ο οργανισμός με φυσικό τρόπο.
 Έρευνες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο ουσιών επιφέρει μείωση του μολύβδου στο σώμα της τάξης του 87%, υδραργύρου στο 91% και αλουμινίου στο 74% μέσα σε 42 ημέρες χρήσης. Έτσι κάνετε αποτοξίνωση από αυτά τα βαρέα μέταλλα μέσω της διατροφής.
 Τα βαρέα μέταλλα έχουν την ικανότητα να συσσωρεύονται στο κεντρικό νευρικό σύστημα και τα οστά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αρχίσουν να σας προκαλούν προβλήματα, όπως κακή διάθεση, έξαρση ακμής και πόνους στις αρθρώσεις.

Chlorella

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget