Ο πρόεδρος του Άρη Θήβας Γ. Ματσαγγούρας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας

Ο πρόεδρος του Άρη Θήβας Γιώργος Ματσαγγούρας με ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας του Άρη Θήβας, που έφτασε μέχρι τον τελικό διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, τόνισε πως η πορεία της ομάδας στο μέλλον θα είναι αντάξια της φήμης και της ιστορίας της, όπως είπε χαρακτηριστικά.
 ‘Τελείωσε αυτή η καταπληκτική χρονιά για την ομάδα μας .Η οποία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της. Η πορεία της ομάδας θα είναι πολύ μεγάλη στο μέλλον αντάξια της φήμη της και της ιστορίας της.
 Ως πρόεδρος της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας που κατάθεσαν την ψυχή τους για να πάμε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω.
 Να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας και αδελφικό φίλο τον κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα με την δουλειά του και το ήθος του. Άσχετα αν κάποιοι τον συκοφάντησαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους έπαιρνε το πρωτάθλημα.
 Στο κομμάτι του Α.Σ ΑΡΗ θέλω να αναφερθώ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας στον κάθε παίχτη ξεχωριστά που ήταν οι πρωταγωνιστές αυτού του αγώνα και έδωσαν την ψυχή τους αυτή την χρονιά και με γεμίζουν περηφάνια. Αυτοί οι παίχτες με εξαίρεση την αποχώρηση δύο ατόμων έφτασαν την ομάδα τόσο ψηλά που παραλίγο να στερήσουν την άνοδο στην κατηγορία από τον ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ .Ο ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ βέβαια έδειξε μια σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος.
 Οφείλω να πω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλαθλους για την αγάπη που έδειξαν όλη την χρονιά και δείχνουν και για τον τρόπο που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας. Οφείλω να αναφέρω ότι επέστρεψαν και οι παλιοί φίλαθλοι του Α.Σ ΑΡΗ κοντά μας και τους ευχαριστώ ολόψυχα.
 Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
 Και για την ιστορία αναφέρω ότι πριν δύο χρόνια ο ΑΡΗΣ έπαιζε με 16 αθλητές ομάδα και άλλους τόσους φίλαθλους στην εξέδρα.
 Ολοκληρώνοντας να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας τον κύριο ΤΣΑΤΣΗ και τον Διοικητή του Α.Τ Σχηματαρίου τον κύριο ΓΑΤΟ για τα μέτρα και την άψογη συνεργασία που είχαμε’.

πρόεδρος του Άρη Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget