Αυτή η μικροσκοπική συσκευή βοηθάει τα άτομα με υπνική άπνοια

CPAP μάσκες

Αν γνωρίζετε κάποιον που υποφέρει από υπνική άπνοια, είστε εξοικειωμένοι με τις CPAP μάσκες, οι οποίες φοριούνται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ωστόσο, μια εταιρεία στο Burlington της Μασαχουσέτης, έχει ξεκινήσει μια καμπάνια crowdfunding, για τη δημιουργία μιας εναλλακτικής μικροσκοπικής συσκευής 3 δολαρίων.
Το Airing είναι η πρώτη στον κόσμο «ασύρματα συσκευή micro-CPAP, χωρίς σωλήνες και μάσκα», όπως περιγράφεται στη σελίδα του Indiegogo. Η συσκευή των 25 γραμμαρίων, η οποία θα κοστίζει $ 3 ή $ 0.60 μετά την επιστροφή της ασφάλειας, χωράει στην παλάμη του χεριού σας και έχει δύο ακροφύσια που προσαρμόζονται άνετα στα ρουθούνια σας, καθώς εσείς κοιμάστε. Το βασικό μέρος του Airing είναι ο εξαερισμός εισπνοής: «Καθώς ο ασθενής εισπνέει, αέρας εισέρχεται μέσω των σχισμών, διηθείται και μεταφέρεται μέσα σε εκατοντάδες μικρο-φυσητήρες που δημιουργούν την ακριβή πίεση που απαιτείται στον αεραγωγό της μύτης» σύμφωνα με την εταιρεία. Με άλλα λόγια, οι μικροσκοπικοί φυσητήρες διαστέλλονται και συστέλλονται μέσα στη συσκευή, ώστε να δημιουργήσουν αρκετή πίεση για να κρατήσουν το λαιμό σας ανοικτό, συνεισφέροντας έτσι στην καταπολέμηση της υπνικής άπνοιας και του ροχαλητού. Το Airing τροφοδοτείται από μια μπαταρία ψευδαργύρου-αέρα, η οποία διαρκεί οκτώ ώρες. Οι συσκευές είναι μιας χρήσης, αν και η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για την έρευνα δυνατοτήτων επαναφόρτισης.
Η τεχνολογία δεν είναι ακόμα εγκεκριμένη από τον FDA, αν και η εταιρεία αναφέρει ότι αναμένει την πιστοποίηση του FDA σύντομα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη Boston Business Journal, ο ιδρυτής του Airing, ο LLC Stephen Marsh δήλωσε ότι η έγκριση του FDA θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο. Η χορήγησή του θα απαιτεί συνταγή γιατρού. Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Indiegogo
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget