ΣΑΝ ΤΗ ΘΗΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

 Χαλέπι έχει γίνει τον τελευταίο μήνα η πόλη μας. Συνεργεία εργολάβου της COSMOTE οργώνουν απ’ άκρη σ’ άκρη όλους τους δρόμους της Θήβας περνώντας υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών. Ταλαιπωρία και νεύρα στους οδηγούς, ελλιπής σήμανση στις διασταυρώσεις, χωρίς τηλέφωνο ή internet κάμποσες φορές για αρκετή ώρα. Ας μην γκρινιάζουμε, όμως. Είναι για το καλό μας να υποθέσουμε και θα το ανεχτούμε.
Με τη μηχανή του χρόνου ας πάμε στον Οκτώβριο του 2017. Τότε που θα αρχίσουν βροχές και η πρόχειρη αποκατάσταση στις λακκούβες που έχουν ανοιχτεί θα έχει δημιουργήσει τρύπες και λακκουβίτσες. Τότε που θα γίνουμε η «χαρά του βουλκανιζατέρ» με τις στραβωμένες ζάντες και τα σκασμένα λάστιχα. Τότε που τα … -κι γω δεν ξέρω πώς λέγονται τα μέρη του κάτω συστήματος του αυτοκινήτου θα πάθουν ζημιές και θα βρίζουμε τον παλιόκαιρο, την κακιά στιγμή και την απροσεξία μας.
Νομίζω ότι σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να έχει επιβλέποντα μηχανικό που θα απαιτεί σωστή και έγκαιρη αποκατάσταση των σημείων τα οποία υπέστησαν αλλαγές. Καλό κλείσιμο, παχιά ασφαλόστρωση, καλής ποιότητας υλικά και ό,τι άλλο προβλέπεται για να μηδενιστεί η πιθανότητα των παραπάνω.
Οι ετεροδημότες της περιοχής μας αναφέρουν ότι και σε αυτόν τον τομέα:
ΣΑΝ ΤΗ ΘΗΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!



 Ilias Trampakoulos


δρόμοι της Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget