Θανάσης Σκούμας '' Άφαντο το πρακτικό για τη Νούσα ''

Νούσα Θίσβης 1925
Άφαντο το πρακτικό (σχέδιο) της διαβόητης επιτροπής για τη διενέργεια "συμβιβασμού" του Δήμου Θηβαίων με τη ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ, (για το δρόμο και την παραλία στη Νούσα Θίσβης) το οποίο ως σχέδιο έχει συνταχθεί εδώ και 3 μήνες από τα μέλη της επιτροπή, αλλά ενώ ο Δήμαρχος, οι 3 επικεφαλής (Κατσέλης, Κόρδατζης και Χαλβατζής) που συμμετέχουν στην επιτροπή και τα μέλη της επιτροπής το έχουν (όπως και η ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ, ως μέλος της επιτροπής), δεν το δίδουν στο δημοτικό συμβούλιο και στη δημοσιότητα.
Και παρόλο που με δελτίο τύπου κάλεσα και τους επικεφαλής να το δώσουν στη δημοσιότητα (αφού δεν το δίνει ο δήμαρχος) και αυτοί αγνόησαν το αίτημα. Αν υποθέσω ότι έχει "τακτοποιηθεί" το ζήτημα, με την συναίνεση και των 3 της δήθεν αντιπολίτευσης, θα έχω αστοχήσει στην υπόθεση μου;
Υπενθυμίζω ότι:
Στις 16.12.2016 συγκλήθηκε η περιβόητη επιτροπή που αποφάσισε η πλειοψηφία και η μνημονιακή αντιπολίτευση του Δήμου Θηβαίων για να βρει ... "συμβιβασμό", δηλαδή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του καταπατητή των κοινοχρήστων πραγμάτων της Θίσβης, δρόμου και αιγιαλού παραλίας στη Νούσα της Θίσβης, της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ.
Στις 15.03.2016 επανέλαβα για 3η φορά, το αίτημα μου να λάβω το αντίγραφο του σχεδίου που κατέληξε η επιτροπή.
Η "επιτροπή", που πρέπει να δίνει λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και να το ενημερώνει, λειτουργεί παράνομα, χωρίς να δίνει λόγο και να ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο, μην παραχωρώντας το σχέδιο του πρακτικού, αφού ο "συμβιβασμός" τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά χάρισμα στα ιδιωτικά συμφέροντα της δημόσιας και κοινόχρηστης γης.
(ΣΣ: Στη φωτο το λιμάνι του Αη- Γιάννη το 1925).

Θανάσης Σκούμας


Νούσα Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget