Δημ. Παρ.« Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης » - “Κανένας ποτέ δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του”

Η απάντηση του Δημάρχου στην καταγγελία μας για όσα αφορούν την κοινωφελή εργασία, δικαιώνει όλους όσους ανέκαθεν υποστήριζαν, ότι όλα γίνονται υπό την ανοχή ή και την έγκριση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.
 Τα αναφερόμενα στην προσχηματική αναζήτηση τεκμηρίων, για την δήθεν διερεύνηση των υπευθύνων για τον “εμπαιγμό” ανενημέρωτων συμπολιτών μας και την “άγρα ψήφων” που καταγγείλαμε, μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ενώ και τα δύο είναι κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά κατακριτέες πράξεις, δεν κατατάσσονται νομικά στα ποινικά αδικήματα.
 Οι συνδημότες μας βιώνουν οι ίδιοι και είναι αυτοί που μας καταγγέλλουν παραλείψεις, λάθη και κοινωνικές αδικίες της Δημοτικής Αρχής, ζητώντας από μας πολιτική παρέμβαση, όπως οι κανόνες τις Δημοκρατίας επιτάσσουν. Εάν οι ίδιοι επιλέξουν για κάποιες περιπτώσεις το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι δική τους απόφαση και όχι δική μας.
 Έτσι κι αλλιώς όμως η ευαισθησία και η ευθιξία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου δοκιμάζονται από αντιδράσεις τέτοιου τύπου.

Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget