Θήβα - Συνελήφθη Πακιστανός για κλοπές με λεία που ξεπερνά τις 11.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (4) κλοπές και (3) απόπειρες κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Θήβας  .Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
 Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 17-07 έως και 17-08-2016, σε διάφορες περιοχές της Θήβας.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Όπως προέκυψε, η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, περιλαμβάνει κυρίως κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και άλλα προσωπικά είδη και αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (11.500) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα - Συνελήφθη Πακιστανός

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget