Καμία σχέση οι βουλευτές με τους πολίτες (video)

Καμία σχέση δεν έχουν οι 300 Έλληνες βουλευτές με τους Έλληνες πολίτες και τους φορολογούμενους που καθημερινά δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων προσπαθούν να ζήσουν την οικογένειά τους και παράλληλα να πληρώνουν τους υπέρογκους φόρους που είτε ψηφίζουν στη Βουλή, είτε δεν τους ψηφίζουν δήθεν διαμαρτυρόμενοι, επειδή όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μέτρα αυτά θα περάσουν με την ψήφο των 153 της κυβέρνησης.
 Οι αριθμοί μόνο από το 2010 είναι αποκαλυπτικοί. Μόνο το 2010 οι 300 Έλληνες βουλευτές, εθνοσωτήρες, εθνοπατέρες και όπως αλλιώς έχουν βαφτιστεί οι ίδιοι, μοιράστηκαν το ποσό των 42,5 εκ  ευρώ. Όπως προκύπτει από μια απλά διαίρεση, ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ. Από αυτά, το 50% φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα άλλα εισοδήματά τους. Στα  35 εκ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που μοιράστηκαν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι  και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών. Στα  4,3 εκ. ευρώ το οποίο μοιράστηκε για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.
 Αυτά και μόνο τα στοιχεία, καθιστούν σαφές ότι οι Έλληνες βουλευτές, παρά το ότι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μέσα στη Βουλή για να προστατέψουν δήθεν  τα συμφέροντα του απλού λαού, δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις ζωές των Ελλήνων. Αυτό και μόνο αποδεικνύει  ότι αυτό που τους συμφέρει είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δανειστών και των τραπεζιτών. Γι αυτό άλλωστε, όλοι τους, εντελώς παράνομα, δεν δήλωσαν τα τραπεζικά τους δάνεια στις δηλώσεις «πόθεν έσχες», αλλά ούτε που εξαφανίστηκαν οι καταθέσεις εκατομμυρίων που δήλωναν τις προηγούμενες χρονιές.
 Πάντα τα είχαν καλά και πάντα θα τα έχουν καλά με τις τράπεζες. Γιατί τα συμφέροντά τους είναι ίδια. Βοηθούν και προστατεύουν οι μεν τους δε.
 Το παρακάτω βίντεο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό:

βουλευτές - πολίτες

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget