Μαθητική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Θηβών

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ε.ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θηβών. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Θήβας.
 Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στα παιδιά αναφέρθηκε στη γιορτή των Χριστουγέννων και το νόημά της που δεν είναι τα στολισμένα δέντρα και τα στολίδια, αλλά το μήνυμα που μας φέρνουν τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη αλήθεια ότι ο Χριστός έρχεται σε μας με ένα και μοναδικό σκοπό να μας δώσει τη δυνατότητα να σωθούμε· ο Χριστός έρχεται κοντά μας γιατί μας αγαπά.
 Ο Σεβασμιώτατος είπε στα παιδιά να αγαπάνε τους άλλους ανθρώπους, όπως, τον εαυτό τους αφού προηγουμένως έχουν αγαπήσει το Θεό με όλη τους τη δύναμη.
 Μετά την Θ.Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το σχολείο κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του διευθυντή και των δασκάλων, χάρηκε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και με τους δασκάλους τους  και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή πρόοδο στους μαθητές, και στους δασκάλους καλή δύναμη στο έργο τους.

3ο Δημοτικο Σχολείο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget